2021-05-10 10:30Lehdistötiedote

Zhiyun Smooth Q3 - Gimbaali elävöittämään videoitasi

Uusi kolmiakselinen vakaaja on ainutlaatuisella, uudella kompaktilla ja kevyellä muotoilulla parannettu gimbaali. Uudet toiminnot, mukaan lukien parannetut valaistusominaisuudet ja älykkäät mallit, takaavat luovammat kuvausmahdollisuudet, kun taas parempi painikkeiden asettelu ja muotoilu yksinkertaistavat käyttökokemusta, kaikki erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Pienemmästä ja kompaktimmasta koostaan ​​huolimatta se voi silti kantaa suuremman hyötykuorman kuin edellinen Q2 malli. Uusi Smooth Q3 on 20% kevyempi, mutta kestää silti isomman hyötykuorman. Gimbaali on yhteensopiva useimpien markkinoilla olevien premium-älypuhelimien kanssa, jopa suojakuorien ollessa paikalla. Säädettävä pidike voidaan asettaa enintään 90 mm leveydelle.

Uusi intuitiivinen painikkeiden asettelu johtaa sujuvampaan toimintaan. Esimerkiksi vaihto pysty- ja vaakakuvauksen välillä napauttamalla laukaisinta kolmesti ei voisi olla helpompaa, kun taas ultralaajakulmainen kuvaus tarkoittaa, että suuret maisemat on yhtä helppo tallentaa kuin matalakulmaiset otokset. Gimbaalin yläosasta löytyy 180° käännettävä täytevalo kosketuspainikkeella, joka lisää ylimääräistä valoa videoihisi. Valo voidaan asettaa kolmeen eri vahvuuteen.

Gimbaali tarjoaa paitsi parempia videotallenteita, joissa on tasaisempi ja ammattimaisempi ilme, se lisää myös paljon luovia mahdollisuuksia elokuvien tekemiseen seitsemällätoista sisäänrakennetulla SmartMode-mallilla, mikä nopeuttaa säännöllisesti kuvattujen videoiden luomista. ZY Cami Editor -sovelluksen avulla käyttäjät voivat piristää videoita mukautetuilla malleilla lisäämällä musiikkia, erikoistehosteita ja suodattimia.

Uusia lisäominaisuuksia ovat eleohjaus, SmartFollow 3.0 Object Tracking -kohdeseuranta, välitön Dolly Zoom ja MagicClone Panorointi, joita käytetään yhden painalluksen laukaisupainikkeella kohteen merkitsemiseksi ja älykkään seurannan aktivoimiseksi.

Uuden gimbaalin lisäksi Zhiyun lanseeraa myös ZY Prime -tilauksen, jossa jäsenet pääsevät käyttämään lisäominaisuuksia, kuten useampia kuvausmalleja ja ZY Remo -kaukosäätöominaisuutta, jonka avulla toinen laite voi ohjata älypuhelinta gimbaalilla.

 

Hinta ja toimitus:

Uuden gimbaalin toimitukset alkavat välittömästi ja sen suositushita on:

Zhiyun Smooth Q3 109,00 €

Zhiyun Smooth Q3 Combo 129,00 €

(Zhiyun Combo Q3 sisältää kompaktin laukun Smooth Q3:lle, jalustan, rannehihnan, yhden vuoden Prime-jäsenyyden)

Lisätietoja saadaksesi ota yhteyttä info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Uusi kompakti muotoilu
  • Parempi pito, yhden käden ohjaus
  • Parempi hyötykuorma
  • Helppo taittaa kokoon
  • Luovia malleja
  • Kuvausvalo

 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Lowepro, Ricoh/Pentax, Sirui, Joby, Kowa, Saramonic, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Rotolight, Kenko, Lume Cube, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.

Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen