2022-06-15 12:00Lehdistötiedote

Zhiyun esittelee uuden LED-valon luoville tekijöille

Zhiyun Fiveray FR100CZhiyun Fiveray FR100C

Zhiyun, joka tunnetaan ammattikäyttöön tarkoitetuista gimbaaleistaan, on nyt tulossa erilaisille markkinoille uuden LEDinsä myötä. Valaistus on olennainen osa elokuvantekoprosessia ja Zhiyun aikoo tarjota sisällöntuottajille kattavan valokuvaus- ja elokuvantekotuotevalikoiman. Tämä kattaa kaiken, mitä prosessi tarvitsee, kuvankäsittelystä, valaistuksesta aina äänentoistoon saakka. Uusi Fiveray FR100C on Zhiyunin omien tutkimus- ja kehitystoimien ja teknologioiden tulos, joiden myötä syntyi erittäinen tehokas kannettava LED-valotikku.

FR100C tuottaa jopa 21195 luksia (0,3 metrin etäisyydellä) ja tarjoaa 100 himmennysvaihetta, jotka vastaavat tarkasti kuvauksen vaatimuksia. Ergonominen ohjauspyörä ja sisäänrakennettu tilannäyttö ovat helposti nähtävissä ja niitä voi ohjata kätevästi yhdellä kädellä. Jalustassa olevan vakiomallisen ¼-ruuvinreiän ansiosta FR100C voidaan kiinnittää gimbaaliin, jalustaan tai muuhun laitteeseen kunkin kuvausprosessin vaatimalla tavalla.

FR100C tukee täyttä 2700K-6300K:n lämpötila-aluetta. RGB-värisävy, -kylläisyys ja -kirkkaus HSI:n täydellä väritilalla antavat enemmän vapautta sovittaa valaistus mihin tahansa kuvaukseen, olipa kyseessä sitten luonnollinen ympäristö tai kun tarvitaan jotain luovempaa.

Sisäänrakennetut tuulettimet takaavat tehokkaan jäähdytyksen, joten sitä voidaan käyttää myös korkeissa ympäristön lämpötiloissa. Suuri 6-kennoinen sisäinen akku tarjoaa tuntikausia kestävää valaistusta ja nopean 120 W:n PD-latauksen.

 

Hinta ja toimitus

Uuden Zhiyun FR100C toimitukset alkavat heinäkuussa 2022 ja sen suositeltu myyntihinta on 279,00 euroa.

Lisätietoja saa osoitteesta info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Jopa 21195 luksia (0,3 m)
  • Värilämpötila-alue 2700K-6300K
  • 0-100% himmennys
  • Kompakti muotoilu
  • Tehokas jäähdytys
  • PD-lataus

 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Ricoh/Pentax, Sirui, Kowa, Saramonic, Think Tank, Gomatic, Boundary Supply, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Kenko, Lensbaby, Angelbird, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Seetec, Vaxis, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen