2023-10-30 08:00Lehdistötiedote

YoloLivin uusi taskukokoinen suoratoistostudio

YoloBox UltraYoloBox Ultra

YolioLiv esittelee uuden taskukokoisen suoratoistostudion ammattimaisilla ominaisuuksilla, YoloBox Ultran.

Uusi YoloBox Ultra on tehokas työkalu, joka toimii enkooderina, switcherinä, monitorina, tallentimena ja suoratoistostudiona yhdessä paketissa. Pienen kokonsa ansiosta se on täydellinen suoratoistotyökalu, kun liikut toimiston ulkopuolella. Ultra sopii erinomaisesti monikameratuotantoihin, sillä voit käyttää yhtä aikaa jopa neljää HDMI-lähdettä.

Uudessa YoloBox Ultrassa on useita uusia ominaisuuksia ja se on perinyt useita ammattimaisia ominaisuuksia edellisestä Pro-versiosta, kuten muokattavat grafiikat, chroma key, vieraiden kutsuminen, replay-toiminto, automaattinen vaihtaminen, videon rajaus, PiP ja paljon muuta.

Uuden Ultran avulla käyttäjät voivat suoratoistaa 4K-tarkkuudella, H.264- ja H.265-koodekkeja käyttäen, samanaikaisesti kolmeen horisontaaliseen kohteeseen, kuten Facebookiin, Youtubeen ja Twitchiin. Suoratoisto on mahdollista myös mukautettuihin RTMP-kohteisiin tai kahteen vertikaaliseen alustaan, kuten Instagramiin ja TikTokiin.

Uutta suoratoistostudiota on helppo hallita ja sen intuitiivinen 8 tuuman kosketusnäyttö näyttää suoratoistokuvan, eri tulovirrat ja ohjauskäyttöliittymän, jonka avulla voit helposti vaihtaa eri lähteiden välillä yhdellä kosketuksella. Lisäksi YoloBox Ultrassa on HDMI-lähtö, jonka avulla voit näyttää suoratoiston paikallisesti erillisellä HDMI-näytöllä seurantaa varten.

YoloLiv Ultra voi tallentaa kaikki videotulot erikseen sekä ohjelmavideon mp4-muodossa suoraan sisäänrakennetulle SD-kortille tai USB-muistitikulle, jonka kapasiteetti voi olla jopa 1TB, mikä antaa sinulle täyden joustavuuden jälkituotannossa.

Tehokas 20 000 mAh:n sisäinen akku, joka pitää näytön virran päällä jopa 6 tuntia, ja kirkas 650 cd/m²:n näyttö antavat sinulle mahdollisuuden työskennellä missä tahansa.

YoloBox Ultra mahdollistaa jopa viiden Internet-lähteen - 4G LTE-matkapuhelin, WiFi, Ethernet ja USB-dongle - yhdistämisen yhdeksi nopeammaksi ja luotettavammaksi yhteydeksi, mikä takaa vakaan suoratoiston ilman häiriöitä.

 

Toimitus ja hinnoittelu

Uuden YoloBox Ultran toimitukset alkavat marraskuussa 2023.

Suositeltava myyntihinta on:

YoloBox ULTRA - 1990,00 euroa.

 

Lisätietoja saat osoitteesta info@focusnordic.fi

 

 Tärkeimmät tekniset tiedot:

 Kooderi, monitori, kytkin, tallennin kaikki yhdessä

  • 4K-striimaus, ISO-tallennus
  • 4 x HDMI- ja 2 x USB-sisääntulot + HDMI-ulostulo
  • Tuki NDI ja SRT (tulo ja lähtö)
  • USB Webcam Out + ulkoinen kiintolevy
  • Suoratoisto Ethernetin, Wi-Fi:n, 4G LTE:n tai USB-donglen kautta
  • Sisäänrakennettu akku
  • Tukee H.264 & H.265
  • Multistream Facebookiin, YouTubeen ja RTMP:hen (jopa 3 alustaa).
  • Multistream TikTokiin, Instagramiin (2 vertikaalista alustaa)
  • Live-kytkentä jopa 10 lähteestä


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Angelbird, Atomos, B&W Outdoor Cases, Boundary Supply, Celestron, Chasing, Datavideo, Delkin, Feelworld, Gomatic, Hähnel, Hobolite, Hollyland, Ilford, JOBO, Kenko, Kowa, Kupo Grip, Ledgo, Lensbaby, Lenspen, Lexar, Nanlite, Nanlux, Nisi, Nissin, Orca, OWC, Panasonic, Peak Design, Polaroid, Rhino, Ricoh/Pentax, Samyang, Saramonic, Seetec, Sirui, SmallRig, Tamron, Think Tank, Trancend, Velbon, Yololiv, Zeiss ja Zhiyun. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen