2015-08-19 13:57Lehdistötiedote

XEEN – Uusi video-objektiivisarja ammattilaisille

null

Korealainen Samyang, joka on aiemmin tunnettu edullisemmista objektiiveistaan, julkaisee uuden ammattivideokuvaajille suunnatun XEEN-objektiivisarjan.

Kolme kiinteää polttoväliä

Samyang julkaisee uuteen sarjaansa kolme kiinteäpolttovälistä objektiivia. Tämän lisäksi Samyangilla on suunnitteilla jo kolme uutta objektiivia seuraavalle vuodelle. Ensimmäisenä julkaistaan objektiivit: XEEN 24mm T1.5, XEEN 50mm T1.5 ja 85mm T1.5.

Objektiivien rakenne

XEEN-objektiivien suunnittelussa on erityisesti kiinnitetty huomiota käytettävyyteen videokuvaamisessa ja niiden optinen laatu on suunniteltu toimimaan hyvin myös heikommassa valossa. Kaikkien kolmen objektiivin valovoima on T1.5 ja kaikissa on täydellisen pyöreä himmenninaukko, joka tuottaa kauniin elokuvamaisen bokehin, jota videokuvaajat tulevat arvostamaan. Euroopan markkinoille tulevien objektiivien etäisyysasteikko on metreissä.

Lue lisää objektiiveista osoitteesta: www.xeenglobal.com

Hinta ja saatavuus

Objektiivien toimitukset alkavat syyskuussa ja ne tulevat maksamaan seuraavasti:

XEEN 24mm T1.5, Hinta noin 1900 euroa.

XEEN 50mm T1.5, Hinta noin 1900 euroa.

XEEN 85mm T1.5, Hinta noin 1900 euroa.

Lisätietoja: info@focusnordic.fi

Focus Nordic on pohjoismaiden suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Panasonic, Ricoh/Pentax, Joby, Jobo, Lowepro, Transcend, Steiner, Kowa, Hähnel, Lumiquest, Tamron, Samyang, Zeiss, Velbon, Kenko, Nissin, Metz, MyMyk ja Lensbaby. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus nimellä.


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen