2014-05-09 10:00Lehdistötiedote

Vihdoinkin laadukasta ääntä action-kuvaamiseen

null

Action-kameroiden markkinat kasvavat nopeasti ja samalla kasvaa myös erilaisten lisävälineiden kysyntä niihin. Kiipeily-, laskuvarjohyppy- ja lentoharrastusten dokumentoinnista on tullut jokapäiväistä ja niistä onkin helppo saada laadukasta videokuvaa. Valitettavasti äänenlaatu ei ole ollut videokuvan tasolla tähän asti. Videoihin voi tietenkin lisätä äänen jälkikäteen, mutta silloin jää jotain puuttumaan tunnelmasta. Audioasiantuntija MyMyk on julkaissut ratkaisun ongelmaan, SportsMyk-mikrofonin.

”SportsMykin avulla voit tallentaa selostuksesi livenä, samalla kun kuvaat action-elokuvaasi”, sanoo Juha Korteniemi, MyMykiä maahantuovalta Focus Nordicilta. ”Sen saa helposti kiinnitettyä vaatteisiin tai kypärään, niin ettei se haittaa extreme-harrastustasi. Innostuneen kertojan äänen taltioiminen livenä ja hyvälaatuisena tuo aivan uuden ulottuvuuden tämän tyyppisiin elokuviin.”.

Mikrofonin rakenne on kestävä ja huomaamaton. Se vähentää ei-toivottuja ääniä, jotka normaalisti tallentuisivat action-kameran taltiointiin. Joustavan varren ansiosta se voidaan sijoittaa lähelle suuta, jolloin vartalon liikkeet eivät aiheuta taukoja tai kohinaa ääneen. Mikrofoni on mahdollista asentaa usealla tavalla ja sitä voidaan käyttää monissa käyttötarkoituksissa kuten esimerkiksi:

  • BMX- ja maastopyöräilyssä
  • Moottoriurheilussa
  • Ratsastuksessa
  • Lumilautailussa
  • Rullalautailussa
  • Vuorikiipeilyssä
  • Laskuvarjohyppäämisessä

Hinta ja saatavuus

SportsMyk on saatavilla kaupoista ja sen hinta on noin 60 euroa.

Lisätietoja: info@focusnordic.fiTietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen