2017-03-01 10:10Lehdistötiedote

Uutta Focus Nordicilta: Focus Junior -kiikarit lapsille

null

Focus Junior 6x21 -kiikarit on suunniteltu perheen pienimmille, jotka haluavat tutkia ympäristöään lähemmin. Kiikarit sopivat 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Kiinnostus luontoon herää jo varhain

Monet pienet, joiden vanhemmat tai sisarukset harrastavat lintubongausta, haluavat tietenkin katsoa myös kiikareiden läpi. Useimmat kiikarit ovat kuitenkin isoja, painavia ja silmäsuppiloiden väli on usein lapselle liian suuri.

Focus Junior on erityisesti lapsille suunnitellut tasapainoiset kiikarit, joiden silmien väli on lapsille sopiva 50-63 mm.

”Kysyntää lasten kiikareille on ollut jo vuosia, minkä on voinut havaita erilaisista luontotapahtumista”, kertoo Hasse Bergquist, tuotepäällikkö Focus Nordic AB:lla, ”Nyt vihdoin tuotekehittelyn tuloksena voimme esitellä Focus Junior-kiikarit. Olemme päätyneet kiikareissa 6-kertaiseen suurennokseen, koska sillä pääsee tarpeeksi lähelle kohdetta mutta etäisyys on myös lapselle helppo käsittää.”

Kysynnän ja tarjonnan mahdollistaminen

Focus-kiikareita on saatavilla kaikkien Pohjoismaiden lisäksi myös Baltian maissa, Islannissa, Färsaarilla ja Puolassa, mikä mahdollistaa suurten tuotantoerien kautta edullisen hinnan. Tarjoamalla lapsille ja nuorille omia kiikarimalleja Focus Nordic edistää lasten ja nuorten kiinnostusta luontoon ja retkeilyyn.

Tekniset tiedot

  • Suurennus: 6x
  • Linssin halkaisija: 21 mm
  • Näkökenttä 1000 metrissä: 120 m
  • Silmäetäisyys: 10 mm
  • Diopterinsäätö: -3D +3D
  • Lähin tarkennusetäisyys: 3 m
  • Suuri tarkennusrengas
  • Kumipäällystetty pitävän otteen takaamiseksi
  • Tasapainotettu
  • Paino: 180 g

Hinta ja saatavuus

Focus Junior -kiikarit ovat saatavilla maaliskuussa.

Focus Junior 6x21 hinta noin 30 €.

Lisätiedot: info@focusnordic.fi

Focus Nordic on pohjoismaiden suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Nissin, Metz, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja MyMyk. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen