2021-07-02 08:00Lehdistötiedote

Uusi YoloBox Pro ammattimaiseen ja vaativaan suoratoistoon

Uusi YoloBox Pro ammattimaiseen ja vaativaan suoratoistoon

YoloLiv laajentaa tuotevalikoimaansa uudella kannettavalla YoloBox Pro monikamera suoratoistostudiolla, jolla on ammattimaiset ominaisuudet ja prosessointitehoa vaativimpiin suoriin lähetyksiin.

YoloBox Pro on videovalitsin, kooderi/suoratoistaja, monitori, tallennin ja äänimikseri kaikki yhdessä. Sisäänrakennetun suoratoistopalvelun avulla natiivituki integroituu suoraan YouTubeen/Facebookiin/Twitchiin. Voit yksinkertaisesti kirjautua sosiaalisen median tilillesi ja aloittaa striimaamisen. Valikossa voit lisätä graafisia peittokuvia, kuten logot, alemmat kolmannekset, kuva kuvassa, tulostaulu ja liikkuvat kuvatekstit, sekä näyttää kommentteja striimissä, rinnakkain, jaetussa näytössä ja paljon muuta. Voit olla helposti vuorovaikutuksessa yleisön kanssa reaaliajassa esittelemällä kommenttipeittokuvia ja räätälöityjä PiP-asetuksia, mukaan lukien haastattelutila, muokattavat sisäänrakennetut mallit ja mahdollisuus ladata omia malleja, joiden avulla voit mukauttaa ja tuoda oman ulkoasun striimiisi.

Laitteessa on 3 HDMI-tuloa, 1 HDMI-lähtö ja 1 täysin varusteltu USB C. Näin saat liitettyä siihen jopa neljä kameraa.. YoloBox Pro tukee 720p- ja 1080i/p-tulotarkkuuksia sekä 540p-, 720p- ja 1080p60-striimejä valintasi mukaan käyttäen H.264-koodekkia. HDMI-ulostulolla voit näyttää striimisi paikallisesti HDMI-laitteella. 

YoloBox Pro tarjoaa sinulle suuren LCD-kosketusnäyttöliittymän suoratoiston ja hallinnan helpottamiseksi, esittäen suoratoistokuvan ja tulovirrat. LCD-näytössä on myös ohjausliitäntä, jonka avulla voit vaihtaa tietolähteitä yhdellä kosketuksella. Siinä on myös linjatasoinen äänitulo ja erillinen äänilähtö kuulokkeille. Voit tallentaa striimisi suoraan .MP4-muotoon valinnaiseen SD-korttiin, jonka koko on enintään 128GB, käyttäen sisäänrakennettua SD-korttipaikkaa. Linjatulon avulla voit muodostaa yhteyden syntetisaattoriin ja mikrofonitulo voidaan liittää mikrofoniin tallennusta varten. 

YoloBox Pro on 8 tuumainen ja 750 g:n painoinen. Voit muodostaa yhteyden Internetiin integroidulla RJ45 (Ethernet) -portilla, Wi-Fi-yhteydellä ja matkapuhelinpalvelun kautta valinnaisella SIM-kortilla. Sisäinen akku antaa YoloBoxille virtaa noin 3 tuntia ja voidaan ladata USB-liitännän kautta.

Hinta ja toimitus

YoloBox Pro on saatavana heinäkuun lopussa, ja suositushinta on 1 490 EUR. 

Lisätietoja saadaksesi ota yhteyttä osoitteeseen odd.bergsto@focusnordic.no.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Kannettava monikamera suoratoistolaite ammattimaisiin lähetyksiin
  • Vaihda livenä jopa kahdeksan videolähteen välillä
  • Enkooderi, vaihtaja, monitori, tallennin – Yoloboxilla on kaikki toiminnot yhdessä laitteessa
  • Suora integrointi YouTuben, Facebookin ja Twitchin kanssa, sekä sisäänrakennettu samanaikainen suoratoisto
  • Muokkaa striimiäsi helposti lisättävillä graafisilla peittokuvilla ja ota yhteyttä yleisöösi reaaliajassa kommenttipeittokuvan avulla
  • Kosketusnäyttö hallinta
  • Monikamerakaappaus
  • Suoran lähetyksen resoluutio on 540P/720P/1080P
  • Paino 750g
  • Mitat: korkeus 27 mm, leveys 129 mm, pituus 218 mm


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Lowepro, Ricoh/Pentax, Sirui, Joby, Kowa, Saramonic, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Rotolight, Kenko, Lume Cube, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen