2013-03-06 10:00Lehdistötiedote

Uusi sporttinen kamerareppu Loweprolta

null

Valokuvaukseen suunniteltujen laukkujen johtava valmistaja Lowepro tuo markkinoille Flipside Sport 20L –repun, joka on samaa sarjaa aikaisemmin julkaistujen 10L- ja 15L-mallien kanssa.

Tilavuudeltaan pienempien mallien tavalla reppu on erittäin kevyt ja hyvin istuva, jonka ansiosta se soveltuu monipuolisesti erilaiseen aktiiviliikkumiseen kuten pyöräilyyn, lasketteluun ja vuorikiipeilyyn. Reppua ei tarvitse laskea maahan kameran ottamiseksi, vaan repussa oleva kamera on hetkessä kuvausvalmiudessa. 

Repussa on irrotettava kameraosasto ja lisäksi se on luonnollisesti varustettu Lowepron omalla suojahupulla.

”Flipsiden aikaisemmat mallit olivat selkeästi suunnattu kantoratkaisuksi liikkuville valokuvaajille jotka tarvitsivat luotettavan kamerarepun”, kertoo Juha Korteniemi Loweprota maahantuovalta Focus Nordicilta. ”Uusi 20L malli täydentää hyvin valikoimaa enemmän tarvikkeita mukanaan kantavia valokuvaajia ajatellen. Reppuun nimittäin mahtuu mukavasti runko akkukahvalla ja 300mm F/2,8 –objektiivilla”.

20 Litraa hyvinsuojattua säilytystilaa

Repun keveydestä (ainoastaan 1,6kg) huolimatta reppuun mahtuu isompi järjestelmäkamera akkukahvalla ja 300mm F/2,8 –objektiivilla, toinen kamerarunko, kaksi lisäobjektiivia, salama, tarvikkeita ja 1,5L:n juomavesisäiliö (ei sisälly). Lisäksi repusta löytyy paikat vaellussauvoille, jäähakulle ja henkilökohtaisille tarvikkeille. Myös iPadia varten on oma säilytysosasto.

Hinta ja saatavuus

Flipside Sport 20L saapuu jälleenmyyjien valikoimiin huhtikuussa.
Verollinen hinta on noin 249 euroa.

Reppua tulee saataville oranssina ja sinisenä, harmaanvärisillä yksityiskohdilla.


Lisätietoja: info@focusnordic.fiTietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen