2024-02-01 11:00Lehdistötiedote

Uusi Polaroid x Pantone -filmi - rajoitettu painos!

Polaroid PantonePolaroid Pantone

Polaroid on luultavasti yksi valokuvausalan luovimmista tuotemerkeistä. Nyt he julkaisevat uuden filmin valokuvaajille, jotka rakastavat ilmaista itseään väreillä. 

Joka vuosi Polaroid julkaisee useita erilaisia rajoitettuja painoksia valtavan suositusta neliöfilmistä. Aiempiin julkaisuihin ovat kuuluneet muun muassa Dawid Bowie -filmi sekä punaisilla ja kultaisilla kehyksillä varustetut filmit. Nyt Polaroid on tehnyt yhteistyötä väri-ikoni Pantonen kanssa, joka on viimeisten 25 vuoden ajan julkaissut vuosittain uuden värin. Vuodelle 2024 Pantone on ilmoittanut, että Peach Fuzz (Pantone 13–1023) on uusi vuoden väri.

 Uusi filmi saa kehyksen, jossa on pehmeä, persikkainen vaaleanpunainen väri tavanomaisen valkoisen reunuksen sijaan. "Peach Fuzz vangitsee halumme hoivata itseämme ja muita. Se on samettisen lempeä persikan sävy, jonka kaiken kattava henki rikastuttaa mieltä, kehoa ja sielua", Pantone sanoo. 

Muiden Polaroidin rajoitetun painoksen filmien tapaan Pantone Peach Fuzz -filmissä on kahdeksan pikafilmiä per pakkaus. Se toimii saumattomasti kameroiden kanssa, joissa on sisäiset akut, kuten Polaroid Now+, Now ja I-2-kamerat sekä Polaroid Lab Printer. 

Hinnoittelu ja toimitus 

Uusi filmi on saatavana välittömästi ja sen suositeltava myyntihinta on 

Polaroid Color Film for i-Type Pantone Color of the Year – 20,90 euroa. 

 

Lisätietoja saat osoitteesta info@focusnordic.fi 

 

Tärkeimmät tiedot 

  • Rajoitetun painoksen filmi 
  • Väri on pehmeä, persikkaisen vaaleanpunainen 
  • Kahdeksan pikafilmiä pakkauksessa. 
  • Paristoton filmi 
  • ASA: 640 
 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Angelbird, Atomos, B&W Outdoor Cases, Boundary Supply, Celestron, Chasing, Datavideo, Delkin, Feelworld, Gomatic, Hähnel, Hobolite, Hollyland, Ilford, JOBO, Kenko, Kowa, Kupo Grip, Ledgo, Lensbaby, Lenspen, Lexar, Nanlite, Nanlux, Nisi, Nissin, Orca, OWC, Panasonic, Peak Design, Polaroid, Rhino, Ricoh/Pentax, Samyang, Saramonic, Seetec, Sirui, SmallRig, Tamron, Think Tank, Trancend, Velbon, Yololiv, Zeiss ja Zhiyun. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.