2022-07-28 08:00Lehdistötiedote

Uusi objektiivi uskomattomia muotokuvia varten

Samyang AF 85 IISamyang AF85 mm II

Uusi päivitetty Samyang AF 85 mm F1,4 FE II on kompakti, upean suorituskyvyn omaava muotokuvaobjektiivi Sonyn täyskennoisiin kameroihin. Objektiivissa on nopea automaattitarkennus ja säätiivistys, mikä yhdessä pienen painon ja lyhyen pituuden kanssa tekee siitä erinomaisen valokuvaukseen monissa tilanteissa.

Objektiivi on kevyin kaikista suurikokoisista f/1,4-aukkoisista 85 mm:n polttovälin objektiiveista, jotka ovat yhteensopivia Sonyn FE-liitännän kanssa.

Uudessa 85 mm:n objektiivissa on vaikuttava optinen rakenne, joka koostuu 8 ryhmästä ja 11 elementistä (4 HR ja 1 ED). Yhdessä Sonyn täysikokoisen kuvakennon kanssa tämä objektiivi tarjoaa upean kuvanlaadun kaikilla kuvan osa-alueilla.

Objektiivissa on 9 himmentimen lehteä, jotka luovat pehmeän, kermaisen ja luonnollisen näköisen bokehin. Tämän pehmeän bokehin avulla on helppo luoda kuvia, joissa kohteet korostuvat upeaa taustaa vasten, olitpa sitten kuvaamassa muotokuvia, lähikuvia tai tuotteita.

Uusi objektiivi on varustettu Samyangin lineaarisella askelmoottorilla (STM), jota sekä valokuvaajat että videokuvaajat arvostavat, sillä se ohjaa hiljaisemmin ja tarkemmin suurempia ja raskaampia tarkennusryhmiä. Edelliseen AF 85 mm -objektiiviin verrattuna uusi AF 85 mm F1,4 FE II on optimoitu valokuvien lisäksi myös videokuvaukseen minimoimalla tärinä ja kohina.

Objektiivin sivussa on mukautettava kytkin, joka voidaan asettaa manuaalitarkennukseen tai mahdollistaa aukon säätäminen tarkennusrengasta kiertämällä.

Mukautettavan kytkimen alapuolella on tarkennuksen pitopainike. Tämän objektiivissa olevan painikkeen painaminen pitää objektiivin lukittuna kyseiselle tarkennusetäisyydelle. Käyttäjä voi myös määrittää muita haluttuja toimintoja tarkennuksen pitopainikkeelle kameran rungon valikkoasetuksen kautta.

Objektiivissa on mikrokuvioitu kuminen tarkennusrengas, joka tuntuu hyvältä käyttää ja helpottaa käyttöä, jos käytät käsineitä. Säätiivistys takaa luotettavan käytön myös ankarissa sääolosuhteissa.

 

Hinnoittelu ja toimitus

Uuden objektiivin toimitukset alkavat elokuussa 2022 ja sen suositeltu myyntihinta on 779,00 euroa.

Lisätietoja saa osoitteesta info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät tekniset tiedot

  • Kevyt, vain 509 g
  • Erinomainen upeisiin muotokuviin
  • Mukautettava kytkin ja tarkennuksen pitopainike
  • Varustettu Samyangin lineaarisella askelmoottorilla (STM).
  • 9 himmentimen lehteä, jotka luovat pehmeän, kermaisen ja luonnollisen näköisen bokehin.
  • Vaikuttava optinen muotoilu

 

 

 

 

 

 

 

 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Ricoh/Pentax, Sirui, Kowa, Saramonic, Think Tank, Gomatic, Boundary Supply, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Kenko, Lensbaby, Angelbird, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Seetec, Vaxis, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen