2022-08-18 10:00Lehdistötiedote

Uusi nopea vakiozoomi Tamronilta Sonylle

Tamron julkistaa uuden valovoimaisen 20-40 mm F/2,8 Di III VXD vakiozoomin Sony E-mount -täyskennoislle peilittömille kameroille. Se on luokkansa pienin ja kevyin objektiivi ja avaa uusia videokuvausmahdollisuuksia.

Tämä uusi objektiivi on helppo kuljettaa mukana sekä valokuvien että videon kuvaamista varten. Objektiivi on suunniteltu Sonyn E-mount-täyskennoisille peilittömille kameroille ja se on luotu kooltaan kompaktiksi, mikä on ihanteellinen jokapäiväiseen käyttöön. Sen polttovälialue alkaa 20 mm ultralaajakulmapäässä ja kattaen aina 40 mm asti. Objektiivi tarjoaa nopean F/2,8-aukon koko zoomausalueella ja sen kompakti ja kevyt rakenne on luokkansa paras, sillä se on vain 86,5 mm pitkä ja 365 g painava.

Zoomin pisimmässä päässä objektiivi tarjoaa 40 mm:n luonnollisen kuvakulman, joka on kätevä jokapäiväisiin tilannekuviin, muotokuviin ja ruokakuviin. Toisessa päässä erittäin laaja 20 mm:n polttoväli antaa käyttäjille mahdollisuuden nauttia monenlaisesta valokuvauksesta, mukaan lukien upeista ja voimakkaista luonnonmaisemista, joissa hyödynnetään ainutlaatuista ultralaajakulmaperspektiiviä. Tätä ei voi tehdä yhtä helposti 24 mm:stä alkavalla nopeaukkoisella vakiozoom-objektiivilla.

Objektiivissa on Tamronin tunnettu VXD-lineaarimoottoritarkennusmekanismi, joka mahdollistaa hiljaisen, nopean ja erittäin tarkan automaattitarkennuksen. Vain 0,17 m:n MOD ja 1:3,8:n maksimi suurennussuhde laajakulmalla tarjoavat poikkeuksellisen lähikuvausmahdollisuuden ja objektiivi tarjoaa lisäominaisuutena laajan makrokuvauksen.

Kompakti ja kevyt 20-40 mm F/2,8 tarjoaa erinomaisen käsiteltävyyden, joka on hyvin tasapainossa myös silloin, kun siihen on kiinnitetty lisävarusteita, kuten kamerakahva tai gimbaali. Tällä objektiivilla et missaa yhtään kuvaa, katuvideokuvauksesta laajoihin maisemiin matkoilla ja selfieihin, joissa on laaja tausta.

Objektiivi on yhteensopiva Tamrons Lens Utility -ohjelmiston kanssa, jonka avulla käyttäjä voi mukauttaa objektiivia tarkennuksen esiasetuksilla ja laiteohjelmistopäivityksillä.

Toimitus ja hinnoittelu
Uuden objektiivin toimitukset alkavat syksyn 2022 aikana.
Hinta ilmoitetaan myöhemmin.

Saadaksesi lisätietoja, ota yhteyttä osoitteeseen info@focusnordic.fi

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Monipuolinen normaaliobjektiivi
  • Kompakti ja kevyt
  • Korkea kuvanlaatu
  • Kosteudenkestävä rakenne ja suojaava fluoripinnoite
  • VXD-lineaarimoottoritarkennus
  • Nopea zoomaus (zoomausrenkaan kiertokaari on vain 65°)
  • 67 mm:n suodinkoko


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Ricoh/Pentax, Sirui, Kowa, Saramonic, Think Tank, Gomatic, Boundary Supply, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Kenko, Lensbaby, Angelbird, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Seetec, Vaxis, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen