2021-01-08 09:00Lehdistötiedote

Uusi Nisi 15mm f/4 objektiivi maisemakuvaajille

NiSi on tunnettu brändi useimmille maisema- ja arkkitehtuurivalokuvaajalle. NiSi tunnetaan nykyään johtavana tuotemerkkinä, joka tuottaa korkealaatuisia suotimia vaativille valokuvaajille kaikkialla maailmassa. He ovat nyt laajentamassa tuotevalikoimaansa julkaisemalla uuden 15 mm f/4-laajakulmaobjektiivin täyden kinokoon kennon kameroille.

Objektiivi on manuaalitarkenteinen ultralaajakulma, joka tulee neljällä eri kiinnityksellä; Sony E, Canon RF, Nikon Z ja Fujifilm X. Objektiivilla on hämmästyttävä 112 asteen näkökenttä, joka on tavallista näkökenttää laajempi kuin tavanomaisella 15 mm polttovälillä, se vastaa itse asiassa 14,5 mm polttoväliä!

470 gramman kevyt ja kannettava muotoilu sopii täydellisesti peilittömiin kameroihin, mikä tekee objektiivista helpon kuljettaa kaikkialle luonto- ja tähtivalokuvauksesta katu-, toiminta- ja luovaan muotokuvaukseen ainutlaatuisella ultralaajakulmatyylillä.

Rungon täysmetallirakenne antaa objektiiville kestävyyttä ja turvallisuutta myös vaikeissa olosuhteissa. Sen sisäpinnoissa on edessä ja takana mattakäsittely heijastusten ja häikäisyn välttämiseksi. Tarkennusrenkaan kuulalaakerit mahdollistavat sujuvan toiminnan ja mukavan tarkan säädön.

Objektiivin edessä on 72 mm suodinkierre ja se tukee tavallisia 72 mm pyörösuotimia ja tietysti NiSin suosittuja 100 mm suodinpidikejärjestelmiä. Tämän avulla voit kuvata samalla kun kokeilet ja nautit suotimien käytöstä helposti.

Optinen rakenne koostuu 12 elementistä 10 ryhmässä, ja siinä on yksi kaksipuolinen asfäärinen elementti ja kaksi erittäin matalaa dispersiota sisältävää elementtiä optisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Optisen rakenteen ansiosta objektiivi tuottaa minimaalisen kromaattisen poikkeaman, vääristymän ja vinjetin.

Objektiivi käyttää heijastusta estävää kalvotekniikkaa valonläpäisevyyden parantamiseksi ja linssin heijastuksen ja hajavalon vähentämiseksi.

Kymmenen suoran himmenninlehden ansiosta objektiivi voi tuottaa tähtikuvioita aina f/4:stä f/22:een, ja optisen rakenteen takia tähtikuvioissa ei ole heijastuksia. Tämä rikkoo perinteisen kaavan, jossa vaaditaan pieni aukko tähtikuvion luomiseksi.

Objektiivin lyhin tarkennusetäisyys on 0,2 metriä, mikä auttaa luomaan upean visuaalisen vaikutelman etualalla oleviin kohteisiin kuvissasi.

 

Hinta ja toimitus

Uuden objektiivin toimitukset alkavat tammikuussa 2021 ja sen suositushinta on 589,00 euroa.

Lisätietoja saadaksesi ota yhteyttä osoitteeseen info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Neljällä eri kiinnityksellä; Sony E/ Canon RF/ Nikon Z/ Fujifilm X
  • Mahtava optinen suorituskyky
  • 10 suoralla himmenninlehdellä linssi voi tuottaa tähtikuvioita aina f/4:stä f/22:een
  • Optinen rakenne koostuu 12 elementistä 10 ryhmässä, ja siinä on yksi kaksipuolinen asfäärinen elementti ja kaksi erittäin matalaa dispersiota sisältävää elementtiä
  • Lyhin tarkennuseräisyys 20 cm
  • 72 mm etukierre vakiosuotimia varten

 

 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Lowepro, Ricoh/Pentax, Sirui, Joby, Kowa, Saramonic, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Rotolight, Kenko, Lume Cube, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.

Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen