2021-04-23 08:00Lehdistötiedote

Uusi kompakti Samyang-laajakulma Sony APS-C-kameroille

Samyang laajentaa objektiivivalikoimaansa Sony E-tyypin kiinnitykselle. Tällä kertaa vuorossa on maailman pienin ja kevyin ultralaajakulma omassa luokassaan.

Polttoväli ja korkea optinen laatu tekevät Samyang AF 12mm f/2.0 E -objektiivista täydellisen objektiivin maisema-, matka-, sisustus- ja arkkitehtoniseen valokuvaukseen. F/2,0 valovoimalla se soveltuu erinomaisesti myös tähtivalokuvaukseen.

Samyang MF 12mm f/2.0 on objektiivi, jota tähti- ja maisemavalokuvaajat ovat rakastaneet pitkään. Uudessa automaattitarkenteisessa AF 12mm f/2.0 E on uusi modernimpi uutta muotoilu. Siinä on erinomainen kuvanlaatu ja terävyys kuva-alueen reunasta reunaan, joten voit kaapata kuvia tähtitaivaasta jopa täydellä aukkolla. Vain 213 g painolla ja 59,2 mm pituudella, tämä uusi 12 mm objektiivi saavuttaa täydellisen tasapainon kuljetettavuudesta ja erinomaisesta suorituskyvystä ja on markkinoiden kevyin ja pienin 12 mm AF-objektiivi.

Objektiivin rakenne koostuu 12 elementistä 10 ryhmässä, joissa on 5 erikoislasia (1 H-ASP, 1 ASP ja 3 ED) ja kolme erittäin matalan hajonnan elementtiä. Lisäksi kaksi asfääristä (H-ASP & ASP) elementtiä on sisällytetty optiseen suunnitteluun kromaattisten poikkeamien ja vääristymien minimoimiseksi terävämpiä kuvia varten. Linssielementit on pinnoitettu UMC-pinnoitteella (Ultra Multi Coating), joka vähentää pinnan heijastuksia ja estää linssiheijastuksia ja haamukuvia sekä antaa paremman valonläpäisyn ja enemmän kontrastia.

Optisen rakenteen ansiosta objektiivi tuottaa erinomaisen kuvanlaadun kuvan keskeltä reunoille asti, jopa f/2.0-aukolla. Runko on kokonaan metallia ja objektiivi on säänkestävä, jotta sitä voidaan käyttää myös ankarissa sääolosuhteissa.

Hinta ja toimitus:

Uuden objektiivin toimitukset alkavat toukokuun lopussa 2021. Suositeltu myyntihinta on 379,00 euroa.

Saadaksesi lisätietoja, ota yhteyttä info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Erinomainen optinen suorituskyky
  • Vastaa 18 mm objektiivia täydellä kennolla
  • Paino vain 213 g ja pituus 59,2 mm
  • Automaattitarkennus
  • Erinomainen sekä tähti- että maisemavalokuvaukseen

 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Lowepro, Ricoh/Pentax, Sirui, Joby, Kowa, Saramonic, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Rotolight, Kenko, Lume Cube, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen