2022-04-01 08:00Lehdistötiedote

Uusi, erinomaisen kuvanlaadun omaava, 35 mm:n objektiivi Samyangilta

Uusi AF  35 mm F1,4 FE II on toinen versio AF  35 mm F1,4 FE -objektiivista ja se on yksi niistä objektiiveista, joita monet ovat rakastaneet siitä lähtien, kun Samyang julkaisi ensimmäisen automaattitarkenteisen objektiivinsa vuonna 2016.

Tässä laajakulmaobjektiivissa on luonnollinen perspektiivi, erinomainen optinen suorituskyky jopa suurimmalla F1,4-aukolla ja se toimii todella hyvin myös hämärässä. Kiinteäpolttovälinen objektiivi on optimoitu muotokuviin, maisemiin, lifestyle-kuvaukseen ja videokuvaukseen.

Uusi 35 mm sisältää Samyangin tärkeimmät ominaisuudet, kuten tarkennuksen pitopainikkeen, mukautettavan kytkimen ja Samyangin suositun lineaarisen askelmoottorin, joka tyydyttää sekä valokuvaajia että videokuvaajia hiljaisemmalla ja täsmällisemmällä tarkennuslinssiryhmien ohjauksella.

Optinen rakenne koostuu 11 elementistä 9 ryhmässä. Objektiivin kaksi HR- ja kaksi ASP-elementtiä (asfääriset elementit) tuottavat upean kontrastin ja hämmästyttävän resoluution. Kehittynyt pinnoitetekniikka säilyttää kuvan erinomaisen kirkkauden myös haastavissa valaistusolosuhteissa.

Kehittyneen optisen rakenteen ansiosta kulmasta kulmaan ulottuva terävyysalue säilyy jopa suurimmalla aukolla, joten optinen suorituskyky on tasainen kaikilla valotusasetuksilla. Yhdeksän lehtinen pyöreä aukko tuottaa upean bokehin ja saa kohteet erottumaan kuvissa syväulotteisella vaikutuksella.

Samyangin lineaarinen askelmoottori (STM) tarjoaa nopeaan, tarkkaan ja hiljaiseen automaattitarkennukseen ja seurantaan tarvittavat ominaisuudet ja maksimoi samalla Sony E-Mount -kameroiden suorituskyvyn. Edelliseen AF 35 mm F1,4 FE -objektiiviin verrattuna tämä uusi AF 35 mm F1,4 FE II on optimoitu valokuvien lisäksi myös videokuvaukseen minimaalisen tärinän ja kohinan ansiosta.

AF 35 mm F1,4 FEII -objektiivissa on uusi ja moderni muotoilu. Siinä on alumiininen tarkennusrengas, joka tuntuu hyvältä käyttää. Säätiivistys (neljällä alueella) takaa käytön myös vaikeissa sääolosuhteissa ja suojaa objektiivia kevyeltä sateelta, lumelta ja pölyltä.

Uuden muotoilun lisäksi objektiivissa on myös Samyangin suosittuja avainominaisuuksia, kuten tarkennuksen pitopainike ja mukautettava kytkin.

Painamalla objektiivin sivussa olevaa tarkennuksen pitopainiketta objektiivi lukittuu tiettyyn tarkennusetäisyyteen. Painikkeella voit myös määrittää kameran asetuksissa toimintoja, kuten Eye AF.

Mukautettava kytkin voidaan asettaa siten, että aukkoa voidaan säätää äänettömästi tarkennusrengasta kiertämällä. Käyttämällä Samyang Lens Station -objektiiviasemaa (lisävaruste) voit määrittää tilan omien mieltymystesi mukaiseksi.

 

Hinta ja toimitus

Uuden objektiivin toimitukset alkavat huhtikuussa 2022 ja sen suositeltu myyntihinta on 709,00 euroa.

 

Saadaksesi lisätietoja, ota yhteyttä osoitteeseen info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Mahtava optinen suorituskyky
  • Pienin tarkennusetäisyys on vain 29 cm
  • Uusi ja moderni muotoilu
  • Kulmasta kulmaan ulottuva terävyys
  • Tärkeimmät ominaisuudet, kuten tarkennuksen pitopainike ja mukautettava kytkin
  • Samyangin lineaarinen askelmoottori


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Ricoh/Pentax, Sirui, Kowa, Saramonic, Think Tank, Gomatic, Boundary Supply, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Kenko, Lensbaby, Angelbird, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Seetec, Vaxis, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen