2013-11-15 10:00Lehdistötiedote

Uusi ammattivideopää Siruilta

null

Jalustavalmistaja Sirui tuo markkinoille uuden nestevaimennetun videopään, yhden harvoista
tuotteista, joka on tähän asti puuttunut heidän valikoimastaan. Uusi videopää, VH-10, tulee myyntiin sekä irrallaan, että pakettina eri Sirui-jalustojen kanssa.

Sirui VH-10

Videopää, joka on erityisesti suunniteltu järjestelmä- ja videokameroille ja jonka kantavuus on jopa 6 kiloa. Se on myös sopiva kaukoputkille ja tulee varmasti olemaan monen lintuharrastajan suosikki.

Hienostuneen nestevaimennusjärjestelmän ansiosta, se tarjoaa hiljaisen ja vakaan toiminnan. Vaaka- ja pystysuuntaista kitkaa voidaan säätää yksilöllisesti. Päätä voi säätää täysin portaattomasti ja erittäin tarkasti.

Siriun videopään käyttö on erittäin helppoa ja turvallista. Pikakiinnityksen salpa estää pikalevyn liikkumisen tai irtoamisen vahingossa. Päätä on tietenkin mahdollista kääntää 360° ja se sopii sekä 1/4- että 3/8- tuuman kierteelle.

”Jousellisen vastapainon sekä sen portaattoman säädön ansiosta, jopa kahden kilon painoisen kameran kanssa työskentely on upeaa”, sanoo Lasse Ericson, Nordic Product Manager Focus Nordicilta.

Kuten Siruin jalustoilla, myös tällä videopäällä on kuuden vuoden takuu.

Hinta ja saatavuus

Sirui VH-10 tulee kauppoihin marraskuussa ja sen hinta on noin 180 euroa.

Lisätietoja: info@focusnordic.fi


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen