2024-02-02 08:00Lehdistötiedote

Uudet täyden spektrin ND-suotimet NiSi:ltä 

NiSi FS NDNiSi Cine Filter Nano FS ND

Nisi osoittaa edelleen, että se on yksi maailman johtavista optisten tuotteiden kehittäjistä ammattivalokuvaajille ja videotuotantoon. Tänään je julkaisevat uuden sarjan täyden spektrin ND-suodattimia, jotka on tarkoitettu ammattimaiseen elokuvatuotantoon.  

Uusi NiSi täyden spektrin neutraalitiheyssuodatin (FS ND) varmistaa tasaisen valonläpäisyn ultravioletin, näkyvän valon ja lähi-infrapunan aallonpituuksilla. Sillä saavutetaan moitteettomat neutraalit värit ja säilytetään monimutkaiset yksityiskohdat tinkimättä optisesta suorituskyvystä. 

NiSi FS ND -suodatin on valmistettu ympäristöä säästävästä optisesta H-K9L-kruunulasista, joka vastaa laadultaan Schott N-BK7- ja Hoya BSC7-optista lasia. Siihen kuuluu tarkkuushehkutus, tarkkaan ajoitetut lämmitys- ja jäähdytysprotokollat sekä pidennetyt säilytysajat sisäisen jännityksen poistamiseksi ja lasin muodonmuutosten estämiseksi. H-K9L-lasi tarjoaa ylivoimaisia etuja, kuten korkean neutraalin valon läpäisykyvyn, erinomaisen tasalaatuisuuden fysikaalisissa ja kemiallisissa ominaisuuksissa sekä tarkka optinen tasalaatuisuus. 

Äskettäin kehitetty kaksipuolinen nanotitaani-pinnoite ja heijastuksenestopinnoite minimoivat tehokkaasti häikäisyn ja heijastukset. Tämä innovaatio vähentää myös merkittävästi valon heijastumista linssin ja viereisten suodattimien välillä tai poistaa sen kokonaan. 

Suodattimen reuna on myös päällystetty erityisellä mattapintaisella pinnoitteella (optinen linssi), joka estää haamukuvioita ja erilaisia häikäisymuotoja. 

Uudet suodattimet ovat saatavana koossa 4 x 5,65" ja 6,6 x 6,6" sekä aukkoaskelilla: 0,3, 0,6, 0,9, 1,2, 1,5, 1,8, 2,1 ja 2,4. 

 

Hinnoittelu ja toimitus

Uudet suodattimet ovat heti toimitettavissa ja niiden suositeltavat myyntihinnat ovat:

NiSi Cine-suodatin Nano FS ND 4x5.65" - 359,00 euroa (alv24%)

NiSi Cine-suodatin Nano FS ND 6x6" - 479,00 euroa (alv24%)

 

Lisätietoja saat osoitteesta info@focusnordic.fi 

Tärkeimmät tekniset tiedot

  • Puhdas neutraali väri.
  • Yhtenäinen väri 0,3–2,4 tiheydellä 
  • Optinen lasi, jossa on tarkat tasaiset- ja yhdensuuntaiset pinnat, jotka takaavat terävyyden. 
  • Poikkeuksellisen tarkka ja johdonmukainen valotuksen säätö. Poistaa IR-saasteet  
  • Titaanipinnoite takaa pitkän käyttöiän. 
  • Hydrofobinen ja oleofobinen pinnoite helppoa ja nopeaa puhdistusta varten. 
  • Huippuluokan anti-reflektiivinen pinnoite minimoi flaren ja säilyttää kokonaiskontrastin. 
  • Optiset ominaisuudet ovat pysyvästi vakaat eivätkä haalistu ajan myötä. 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Angelbird, Atomos, B&W Outdoor Cases, Boundary Supply, Celestron, Chasing, Datavideo, Delkin, Feelworld, Gomatic, Hähnel, Hobolite, Hollyland, Ilford, JOBO, Kenko, Kowa, Kupo Grip, Ledgo, Lensbaby, Lenspen, Lexar, Nanlite, Nanlux, Nisi, Nissin, Orca, OWC, Panasonic, Peak Design, Polaroid, Rhino, Ricoh/Pentax, Samyang, Saramonic, Seetec, Sirui, SmallRig, Tamron, Think Tank, Trancend, Velbon, Yololiv, Zeiss ja Zhiyun. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen