2016-02-04 11:00Lehdistötiedote

Uudet Steiner Commander -merikiikarit

null

Laadukkaat kiikarit ovat halpa henkivakuutus vesillä! Kestävistä ja valovoimaisista merikiikareistaan tunnettu Steiner on päivittänyt lippulaivamallinsa Commanderin. Steiner Commander on jo vuosia ollut yksi parhaista merikiikareista ja nyt tähän malliin tulee useita parannuksia.


Steiner Merikiikarit

Steiner on monille synonyymi merikiikareista. Heidän mallistonsa on räätälöity erityisesti veneilykäyttöön, joten ne kestävät niin kovaa käsittelyä, kosteutta kuin suolavettä, ollen samalla tarpeeksi valovoimaisia käytettäväksi vähäisessä valossa.


Steiner Commander

Commander on Steinerin merikiikarimalli, joka on tunnetusti luotettava työkalu vain parasta haluaville merenkulkijoille. Uudessa Commander-mallissa on tehty useita parannuksia:

  • Uusi edistyksellinen häikäisynestopinnoite, Steiner Diamond Marine, parantaa valonläpäisyä ja tuottaa täydellisen näkymän jopa heikoissa valaisuolosuhteissa.
  • Entistä laajempi kuvakulma. Parannettu optinen rakenne tuottaa 15% laajemman näkymän (145 metriä 1000 metrissä).
  • Parannettu kumipinnoite takaa paremman otteen kiikarista.


Muotoilu

Steiner Commanderin klassinen optinen rakenne erillistarkennuksella mahdollistaa erinomaisen kolmiuloitteisen kuvan upealla syväterävyydellä. Sen ansiosta kohteiden havaitseminen ja etäisyyksien arvioiminen on helppoa. Näitä ominaisuuksia arvostaa erityisesti huonolla säällä ja kovassa merenkäynnissä.

Hinta ja saatavuus

Commander-kiikareiden toimitukset ovat alkamassa ja ne maksavat seuraavasti.

Steiner Commander 7x50, Hinta noin 1300 euroa.

Steiner Commander Compass 7x50, Hinta noin 1400 euroa.


Lisätietoja: info@focusnordic.fi

Focus Nordic on pohjoismaiden suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Nissin, Metz, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja MyMyk. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen