2021-07-13 06:00Lehdistötiedote

Tutustu uuteen Ricoh GR -ambassadoriin!

Ricoh-lähettiläs David HellmanRicoh-lähettiläs David Hellman

Focus Nordic ja Ricoh Pentax ovat iloisia saadessaan kertoa, että David Hellman on nimitetty Ricoh GR: n uudeksi lähettilääksi Suomessa. Ricoh GR on yksi ikonisimmista koskaan valmistetuista katukuvauskameroista. Sen juuret ovat analogisella aikakaudella ja se on monien katuvalokuvaajien ykköskamera. Ricoh GR-lähettilään tehtävänä on edustaa tuotemerkkiä, jakaa portfolionsa ja innostaa muita luomaan uutta, etsimään tarinoita ja seikkailuja.

David Hellmann on 26-vuotias Vantaalla asuva perheenisä, joka aloitti katukuvaamisen harrastamisen vasta noin vuosi sitten. Lyhyessä ajassa hänen kuvansa saavuttivat yhä enemmän suosiota sosiaalisessa mediassa, mikä motivoi häntä oppimaan yhtä enemmän ja kehittymään kuvaajana entisestään. David kuvaa pääasiassa urbaaneissa ympäristöissä ja pyrkii tuomaan tummansävyisiin kuviinsa persoonallisen tunnelmallisen tyylinsä, jossa tärkeintä on kuvan kertoma tarina.

Olen todella kiitollinen valinnasta, on suuri kunnia tulla valituksi lähettilääksi. Odotan innolla, että pääsen aloittamaan ja tutustumaan Ricoh-kameraan, sekä näyttämään osaamistani. Toivon, että saan tekemiselläni muita innostumaan katuvalokuvauksesta.”, toteaa Ricoh-lähettiläs David Hellman.

Voit tutustua Davidin kuviin hänen Instagram-tilillään: https://www.Instagram.com/davidisraelhellman/

Tietoja Focus Nordicista

Focus Nordic on johtava valo- ja videokuvaustuotteiden maahantuoja Euroopassa, jolla on yli 60 tuotemerkkiä edustettuna 15 markkina-alueella. Viemme alaa eteenpäin ja olemme omistautuneet jakamaan tietoa ja inspiraatiota. Tavoitteenamme on tarjota kuluttajalle kaikki mitä hän tarvitsee parhaaseen mahdolliseen valokuva-, video- ja optiikkakokemukseen. Haluamme myös olla paras yhteistyökumppani valmistajille ja tavarantoimittajille lisäämällä arvoa heidän tuotemerkkeihinsä mahdollisimman korkealla näkyvyydellä, tuotemerkkitietoisuudella ja markkinaosuudella.

 Tietoja Ricohista

Vuonna 1919 perustettu Ricoh Pentax on yksi arvostetuimmista kameravalmistajista maailmassa. Pitkällä kokemuksella kamerateollisuudesta ja innovatiivisilla teknisillä ratkaisuilla Ricoh Pentax tarjoaa maailmanluokan järjestelmäkameroita ja kompaktikameroita.


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Lowepro, Ricoh/Pentax, Sirui, Joby, Kowa, Saramonic, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Rotolight, Kenko, Lume Cube, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen