2023-08-10 07:00Lehdistötiedote

Toisen sukupolven Tamron 70-180mm F2.8 -objektiivi Sonylle

Tamron 70-180mm F2.8 Di III VC VXD G2Tamron 70-180mm F2.8 Di III VC VXD G2

Tamron 70-180mm F2.8 objektiivi on ollut monien valokuvaajien suosikki siitä lähtien, kun se julkaistiin hieman yli kolme vuotta sitten ja nyt Tamron julkaisee jännittäviä ominaisuuksia täynnä olevan päivityksen, Tamron 70-180mm F/2.8 Di III VC VXD G2.

Uusi objektiivi sisältää useita parannuksia, joista ehkä suurin uutinen on Tamronin kehuttu VC-mekanismi. Kuvanvakaimen sisällyttäminen objektiiviin on tervetullut lisäys niin valokuvaajille kuin elokuvantekijöillekin, sillä se vähentää tehokkaasti tärinää, jota voi esiintyä kuvattaessa pidemmillä polttoväleillä sekä kuvattaessa ilman jalustaa hämärässä valaistuksessa tai hitaalla suljinajalla.

Kuvanvakautuksen lisäksi uudessa objektiivissa on myös uusi optinen rakenne, joka parantaa kuvanlaatua koko zoomausalueella. Uuden optisen suunnittelun ansiosta lähin tarkennusetäisyys on pienentynyt 0,3 metriin laajakulmapäässä verrattuna ensimmäisen sukupolven 0,85 metriin ja sen avulla käyttäjät voivat nauttia telemakrokuvauksesta dramaattisella bokehilla.

Automaattitarkennus on suunniteltu hiljaiseksi mutta erittäin nopeaksi ja tarkaksi Tamronin lineaarisen tarkennusmoottorin VXD:n avulla. Kehittyneessä automaattitarkennuksessa yhdistyvät nopeus ja tarkkuus, mikä mahdollistaa tarkan tarkennuksen sekä valokuvaajille että videokuvaajille kaikilla polttoväleillä.

Objektiivi on yhteensopiva sekä Tamron Lens Utilityn että Tamron Lens Utility Mobile -ohjelman kanssa. Ohjelmiston avulla käyttäjä voi mukauttaa objektiivin toimintoja kuvaustyylien mukaan ja muuttaa muun muassa A-B-tarkennuksen, tarkennuksen esiasetusten ja rengastoimintojen kaltaisia asetuksia.

Uusi linssien muotoilu parantaa käytettävyyttä, takaa naarmuuntumattomuuden ja kosteutta kestävän rakenteen, jossa on fluoripinnoite, joka takaa turvallisen käytön myös ankarissa sääolosuhteissa. Kaikista päivityksistä huolimatta Tamron on onnistunut tekemään kompaktin ja kevyen objektiivin, joka painaa vain 855 g, mikä on vain 40 g enemmän kuin ensimmäisen sukupolven objektiivi.

 

Hinnoittelu ja toimitus

Uuden objektiivin toimitukset alkavat syksyllä 2023 ja sen suositeltu myyntihinta ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja saat osoitteesta info@focusnordic.fi

 

  • Kompakti muotoilu, objektiivi on vain 156,5 mm pitkä
  • Varustettu Tamronin kehutulla VC-mekanismilla.
  • Painaa vain 855 g
  • Yhteensopiva nopean hybridi-AF:n ja silmä-AF:n kanssa
  • 67 mm:n suodinkoko, sama kuin useimmilla muilla peilittömiin kameroihin tarkoitetuilla Tamron-objektiiveilla.
  • Kosteudenkestävä rakenne ja etulinssin fluoripinnoite.
  • Tarkennusetäisyys on vain 0,3m


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Angelbird, Atomos, B&W Outdoor Cases, Boundary Supply, Celestron, Chasing, Datavideo, Delkin, Feelworld, Gomatic, Hähnel, Hollyland, Ilford, JOBO, Kenko, Kowa, Kupo Grip, Ledgo, Lensbaby, Lenspen, Lexar, Nanlite, Nanlux, Nisi, Nissin, Orca, Panasonic, Peak Design, Polaroid, Rhino, Ricoh/Pentax, Samyang, Saramonic, Seetec, Sirui, SmallRig, Tamron, Think Tank, Trancend, Velbon, Yololiv, Zeiss ja Zhiyun. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen