2022-06-16 06:00Lehdistötiedote

Tamronin tehokas monitoimiobjektiivi Fuji X -kiinnitykselle

Tamron 17-70mm f/2.8 Fuji XTamron 17-70mm f/2.8 Fuji X

Tamron esittelee Fujifilmille kompaktin monitoimizoomin, joka tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun suurella F/2,8 aukolla koko polttovälialueella.

Uusi Tamron 17-70 mm F/2,8 Di III-A VC RXD on monipuolinen yleisobjektiivi, joka sopii erinomaisesti erilaisiin tilanteisiin. Se on kompakti ja kevyt, ja sen polttovälialue sopii useimpiin kuvaustilanteisiin. Monipuolisen polttovälin ansiosta se sopii erinomaisesti maisemakuviin laajakulmatilassa ja teräviin muotokuviin, joissa on miellyttävä bokeh teletilassa. Objektiivin lyhin tarkennysetäisyys on 19 cm, joten se soveltuu makrokuvaukseen. Tästä huolimatta sen suurin aukko on loistava koko zoomausalueella.

Objektiivi on varustettu Tamronin suositulla RXD-askelmoottorilla, joka tuottaa nopean ja tarkan automaattitarkennuksen sekä pehmeät tarkennuksen siirtymät. Kaikki tämä yhdessä minimaalisen focus breathing -efektin kanssa tekee siitä yhtä täydellisen sekä valo- että videokuvaukseen.

17-70 mm F/2,8 hyödyntää Tamronin arvostettua, omaa VC-kuvanvakainta, joka maksimoi objektiivin luontaisen optisen suorituskyvyn. Se vähentää kuvanlaadun heikkenemistä, joka aiheutuu kameran pienestä tärinästä, jota todennäköisesti esiintyy kuvattaessa käsivaralta hitaalla suljinnopeudella.

Kun kuvaat videota, kuvanvakautuksen suorituskyky paranee perinteisiin malleihin verrattuna hyödyntämällä tekoälyteknologiaa.

17-70 mm F2,8 -objektiivin optinen rakenne koostuu 16 elementistä 12 ryhmässä. Kaksi GM-lasielementtiä (Glass Molded Aspherical) ja yksi hybridi asfäärinen linssielementti on sijoitettu tarkasti, jotta korkearesoluutioinen suorituskyky säilyy reunasta reunaan.

Objektiivissa on kosteudenkestävä rakenne, ja fluoripinnoite tekee etulinssistä likaa sekä vettä hylkivän, joten se on käyttökelpoinen myös ankarissa sääolosuhteissa.

 

Hinta ja toimitus

Uuden objektiivin toimitukset alkavat heinäkuun puolivälissä 2022 ja sen suositeltu myyntihinta on 959,00 euroa.

 

Lisätietoja saa osoitteesta info@focusnordic.fi

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Kompakti – 119,6 mm pitkä
  • Suuri f/2,8 aukko koko polttovälialueella
  • Lähin tarkennus vain 19 cm
  • Kosteutta kestävä rakenne
  • 9 himmentimen lehteä tuottaa kermaisen bokehin

 

 

 

 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Ricoh/Pentax, Sirui, Kowa, Saramonic, Think Tank, Gomatic, Boundary Supply, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Kenko, Lensbaby, Angelbird, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Seetec, Vaxis, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen