2022-09-22 07:00Lehdistötiedote

Tamron lanseeraa 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD:n Fujifilmille

TAMRON 150-500MM F/5-6.7 DI III VC VXD FUJI XTAMRON 150-500MM F/5-6.7 DI III VC VXD FUJI X

Tamron kehittää edelleen uusia objektiiveja Fujifilmin X-mount-järjestelmälle. Tänään he julkistavat Fujille suositun 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD -teleobjektiivin, josta tuli nopeasti monien Sony-kuvaajien suosikki, kun se julkaistiin vuosi sitten.

150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD on täydellinen valinta toimintaurheilun, villieläinten ja lintujen kuvaamiseen. Vaikka 150-500mm F5-6.7 yltää 750 mm:n ultra-teleobjektiivia vastaavaan polttoväliin, se on silti varsin pienikokoinen, sillä sen pituus on vain 209,9 mm ja suurin halkaisija 93 mm. Jopa täysin tele-etäisyydelle laajennettuna objektiivin pituus on vain 284,9 mm.

Objektiivista löydät monia toimintoja, jotka helpottavat toiminnan kuvaamista, kuten Flex-zoomin lukitus, sisäänrakennettu Arca-Swiss-pikalaukaisin ja Tamronin nopea VXD AF -lineaaritarkennusmoottori.

Flex-zoomin lukitusmekanismin avulla kuvaaja voi lukita objektiivin välittömästi mihin tahansa zoomausasentoon liu'uttamalla zoomausrengasta edestakaisin.

Tämä estää objektiivin painosta johtuvan objektiiviputken tahattoman liikkeen. Objektiiviputkeen on asennettu myös tavanomainen zoomin lukituskytkin, joka estää objektiiviputkea liukumasta kuljetuksessa alas sen oman painon alla. Pikakiinnike on Arca-Swiss -yhteensopiva ja kahvan muoto on suunniteltu niin, että siitä on helppo pitää kiinni. Objektiivi on valmistettu magnesiumista painon vähentämiseksi, mikä vähentää käsiin kohdistuvaa kuormaa. Siinä on myös hihnan kiinnitysreikä. Objektiivin paino on 1710 g ilman jalustakiinnitystä ja 1865 g jalustakiinnityksen kanssa.

150-500 mm:n objektiivissa on kehuttu VXD AF -lineaaritarkennusmoottori, joka tuottaa nopean ja erittäin tarkan liikkeen ja takaa erittäin herkän suorituskyvyn.  Jopa tele-etäisyydellä kuvattaessa 150-500 mm tarjoaa nopean, mukavan ja tarkan tarkennuksen kaikilla kuvausetäisyyksillä, läheltä ja kaukaa.  Tarkennuksenseurantaa on parannettu huomattavasti, mikä helpottaa nopeasti liikkuvien kohteiden, esimerkiksi urheilijoiden, lintujen ja eläinten kuvaamista. Näin varmistetaan, että dramaattiset, toiminnantäyteiset hetket eivät jää koskaan ikuistamatta, kuvattiinpa sitten valo- tai videokuvaa. Lisäksi lineaarimoottori vähentää tarkennuksen aikana syntyvää melua ja tärinää, mikä tekee siitä ihanteellisen sekä still-kuvien että videon kuvaamiseen hiljaisissa ympäristöissä.

Objektiivissa on Tamronin VC-vakaaja, joka helpottaa käsivaralta kuvaamista pidemmän aikaa ja mahdollistaa vaihtamisen kolmen asetuksen välillä (Tila 1: Vakio, Tila 2: Yksinomaan panorointia varten ja Tila 3: Kehysprioriteetti). Tämä toiminto tarjoaa erinomaisen kuvanvakaimen suorituskyvyn, joka mahdollistaa kameran tärinän aiheuttaman kuvan epätarkkuuden tehokkaan vähentämisen.

Optinen rakenne koostuu 25 elementistä 16 ryhmässä, mukaan lukien yksi XLD-elementti (eXtra Low Dispersion), viisi LD-elementtiä (Low Dispersion) ja kaksi hybridiasfääristä linssielementtiä, jotka hallitsevat perusteellisesti aberraatioita, mukaan lukien aksiaaliset kromaattiset aberraatiot. Objektiiveissa on Tamronin kuuluisa BBAR-G2-pinnoite, joka vähentää haamukuvan ja heijastuksen minimiin ja auttaa lisäämään yksityiskohtia kuvassa. Ja koska 150-500mm F5-6.7 on suunniteltu täyskennoisille peilittömille kameroille, se tarjoaa erittäin korkean kuvanlaadun ja kokonaissuorituskyvyn koko zoomausalueella, keskellä ja reunasta reunaan. 

Objektiivin MOD ( minimietäisyys kohteesta) on 0,6 m 150 mm:n laajakulmapäässä ja 1,8 m 500 mm:n telepäässä. Kosteudenkestävä rakenne ja fluoripinnoite takaavat käytön myös vaikeissa sääolosuhteissa.

 

Hinta ja toimitus

Uuden objektiivin toimitukset alkavat lokakuussa 2022 ja sen suositeltu myyntihinta on 1590,00 euroa.

 

Lisätietoja saadaksesi ota yhteyttä osoitteeseen  info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Kompakti ultra-teleobjektiivi
  • Hämmästyttävä kuvanlaatu
  • Varustettu MF SPEED -kytkimellä, joka on kätevä, kun tarkennat manuaalisesti
  • Nopea automaattitarkennus
  • Kosteutta kestävä rakenne
  • Vastavalosuoja, jossa on joustava, suojaava etuosa


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Ricoh/Pentax, Sirui, Kowa, Saramonic, Think Tank, Gomatic, Boundary Supply, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Kenko, Lensbaby, Angelbird, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Seetec, Vaxis, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.

Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen