2023-08-24 10:00Lehdistötiedote

Tamron 17-50mm f/4 - Peilittömille täyden kennon kameroille!

Tamron 17-50mm F/4 Di III VXDTamron 17-50mm F/4 Di III VXD

Tamron jatkaa Sonyn E-mount-järjestelmän vahvistamista jälleen uudella dynaamisella zoomilla. Tänään he julkistavat maailman ensimmäisen 17-50 mm zoom-objektiivin täyden kennon peilittömille kameroille – Tamron 17-50 mm F/4 Di III VXD.

Tämä erityisesti Sonyn peilittömille kameroille räätälöity laajakulmazoom säilyttää vakiona f/4-aukon, joka kattaa koko alueen ultralaajakulmasta perinteiseen 50 mm polttoväliin. Sen monipuolinen zoomausalue sopii sekä valokuvaajille että videokuvaajille, ja se on ihanteellinen monenlaisiin valokuvaus- ja videotyylilajeihin, kuten maisemiin, muotokuviin, katu- ja arkkitehtuurikuvauksiin sekä tapahtumiin.

Objektiivin huomattavan hyvä optinen tarkkuus säilyy koko zoomausalueella, mikä takaa erinomaisen terävyyden reunasta reunaan. Objektiivi on varustettu edistyksellisellä VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) -lineaarimoottoritarkennusmekanismilla, joka tunnetaan hiljaisesta toiminnasta, nopeasta reagointikyvystä ja moitteettomasta tarkkuudesta automaattitarkennuksessa. Lisäksi sen sisäinen zoomausmekanismi edistää poikkeuksellista tasapainoa, mikä tarjoaa paremman käyttökokemuksen kuvaajille, koska objektiivia ei tarvitse tasapainottaa erillisellä vakaajalla.

Sen poikkeuksellinen lähikuvausominaisuus mahdollistaa 0,19 metrin lyhimmän tarkennusetäisyyden laajakulmassa ja 0,3 metrin etäisyyden telealueella, joten käyttäjät pääsevät lähelle kuvauskohteita.

Uusi objektiivi on monipuolinen "walk around" -objektiivi, joka tarjoaa vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja siirrettävyyttä. Sen ansiosta objektiivia ei tarvitse vaihtaa usein, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisen sisällön kuvaamiseen laajoista maisemista spontaaneihin tilannekuviin sekä stillkuvissa että videoissa.

 

Toimitus ja hinnoittelu

Uuden objektiivin toimitukset alkavat syksyllä 2023.

Hinta ilmoitetaan myöhemmin.

 

Lisätietoja saa osoitteesta info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Kattaa koko polttovälialueen vakioaukolla f/4.
  • Kosteudenkestävä rakenne ja etulinssin fluoripinnoite
  • Pieni lähin tarkennusetäisyys 19 cm
  • 67 mm suodatinkoko, sama kuin useimmissa muissa Tamron-objektiiveissa
  • Kompakti muotoilu, jossa on sisäinen zoom optimaalisen tasapainon saavuttamiseksi
  • Yhteensopiva Tamron-objektiivin apuohjelman kanssa


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Angelbird, Atomos, B&W Outdoor Cases, Boundary Supply, Celestron, Chasing, Datavideo, Delkin, Feelworld, Gomatic, Hähnel, Hollyland, Ilford, JOBO, Kenko, Kowa, Kupo Grip, Ledgo, Lensbaby, Lenspen, Lexar, Nanlite, Nanlux, Nisi, Nissin, Orca, Panasonic, Peak Design, Polaroid, Rhino, Ricoh/Pentax, Samyang, Saramonic, Seetec, Sirui, SmallRig, Tamron, Think Tank, Trancend, Velbon, Yololiv, Zeiss ja Zhiyun. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen