2020-09-17 09:00Lehdistötiedote

Talvi on tulossa – Vallerretin kuvaushanskat pelastavat päiväsi!

Me kaikki rakastamme valkoista kirpeää talvea, mutta jokainen, joka on kuvannut talvella, tietää, että miten kylmiä kamerat ja jalustat voivat olla.

Käsineitä valmistava Vallerret Gloves on uusi brändimme, joka on täällä pelastaakseen kätemme jäätymiseltä ja pitääkseen meidät lämpimänä ja luovana koko talven ajan.

Tavalliset talvikäsineet tekevät asetusten säätämisen tai objektiivien vaihdon melkein mahdottomaksi. Kameran valitsimiin ja painikkeisiin voi olla vaikea päästä, ja tämän seurauksena monet valokuvaajat ottavat käsineet pois ja päättävät ponnistella kylmillä käsillä voidakseen jatkaa kameran käyttöä. Mikään ei ole pahempaa kuin sormien jäätyminen ja kuvaussession keskeyttäminen aikaisin.

Vallerret on kehittänyt seitsemän mallia, jotka kattavat kaiken lapsien mäenlaskua kuvaavasta amatööristä jääkarhuja napapiirillä kuvaavaan ammattilaiseen.

VALLERRET POWER STRETCH PRO ALUSHANSKAT ovat erinomainen pohjakerros niille päiville, kun tarvitset ylimääräistä lämpöä, mikä tekee niistä monipuolisen lisäyksen hanskoillesi.

Suositeltu hinta: 30,90 €

 

VALLERRET URBEX VALOKUVAUSHANSKAT on suunniteltu auttamaan kaupunkikuvaajia ylläpitämään tyyliä, lämpöä ja toimivuutta. Näissä unisex-käsineissä on käytetty aitoa vuohen nahkaa, 100 % merinovillaa ja ne ovat myös kosketusnäyttöystävälliset.

Suositeltu hinta: 76,90 €

 

VALLERRET W'S NORDIC VALOKUVAUSHANSKAT ovat käsineet naisille, jotka sopivat jokapäiväiseen käyttöön maisemien kuvaamisesta ja tunturipatikoinnista talvimuotokuvien kuvaamiseen kadulla.

Suositeltu hinta: 76,90 €

 

VALLERRET MARKHOF PRO 2.0 VALOKUVAUSHANSKAT ovat monipuoliset joka tilanteen hanskat. Ne ovat samalla toiminnaliset ja tyylikkäät valokuvauskäsineet.

Suositeltu hinta: 76,90 €

 

VALLERRET IPSOOT VALOKUVAUSHANSKAT ovat raskaammat UNISEX-käsineet, jotka tarjoavat ylimääräisen suojan elementtejä vastaan, kun lämpötila laskee.

Suositeltu hinta: 99,00 €

 

VALLERRET SKADI ZIPPER MITT on monipuolinet 2-in-1-käsinemalli, joka antaa sinulle kaikki lapasien lämpöedut sekä täyden joustavuuden valitsinten käyttämiseen, tarvitsetpa sitten käyttöösi yhden tai neljä sormea.

Suositeltu hinta: 99,00 €

 

VALLERRET ALTA OVERMITT on kuin makuupussi kädellesi! UNISEX käsineet sujahtavat minkä tahansa Vallerret-käsinemallin päälle lisäten ylimääräisen eristävän kerroksen ja pitäen kätesi lämpimänä, kun sitä eniten tarvitset.

Suositeltu hinta: 109,00 €

 

Vallerretin hanskat on kehitetty vuosien kokemuksista kylmiltä alueilta Alaskasta Norjaan. Ne varmistavat, että sormesi eivät enää koskaan jäädy kesken kuvausten.

Vallerret on omistautunut tekemään talvivalokuvauksesta nautinnollista ja helposti saavutettavaa kaikille valokuvaajille ympäri maailmaa.

Kun se tehdään oikein, talvivalokuvaus on yksi palkitsevimmista valokuvaustyypeistä, joita voit kokea.

Hanskat ovat heti saatavilla jälleenmyyjiltämme.

 

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Useita malleja, joista valita
  • Korkealaatuiset materiaalit ja työnjälki
  • Sopii kaikille, amatööristä ammattilaiseen
  • Helppo säätää kamerasi valitsimia ja painikkeita ottamatta hanskoja pois

 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Lowepro, Ricoh/Pentax, Sirui, Joby, Kowa, Saramonic, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Rotolight, Kenko, Lume Cube, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.

Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen