2021-04-09 08:07Lehdistötiedote

Tähtivalokuvaukseen optimoitu laajakulmaobjektiivi

 

"Tiny" - sarja on ollut erittäin suosittu Sonyn E-kameroille siitä lähtien, kun se esiteltiin vuonna 2017. Nyt on vuorossa uusi ja kevyt tähtivalokuvaukseen optimoitu laajakulma, Samyang AF 24mm f /1.8 FE.

 

AF 24mm f /1.8 FE painaa vain 230 g ja on vain 7,1 cm pitkä. Koko yhdessä suuren aukon kanssa tekee siitä täydellisen objektiivin paljon liikkuville maisemavalokuvaajille. Objektiivi on suunniteltu täyskennoisille, mutta se toimii hyvin myös APS-c -kameroille.

 

Uudet tähtivalokuvaukseen optimoidut toiminnot.

 

AF 24 mm f /1,8 FE -objektiivissa on uusi toiminto, jonka nimi on “Custom Mode” ja LED-osoitin tähtivalokuvausta varten. ”Custom Mode” -tilaa voidaan käyttää uudella Focus Hold -painikkeella. Tämän toiminnon avulla voit siirtää tarkennuksen suoraan äärettömään napsauttamalla painiketta siirtyessäsi Custom Mode -tilaan. Koska tehtaan oletusarvo voi vaihdella hieman kameran rungosta riippuen, tämä on kätevä toiminto, jonka avulla voit tallentaa ja käyttää tarkkaa ääretöntä tarkennusarvoa kameran rungon mukaan.

Jos LED-ilmaisimen kautta asetettu tarkennusarvo ei täsmää, se näytetään punaisella LEDillä. Jos napsautat sitten painiketta, tarkennusarvo sopeutuu automaattisesti tallennettuun arvoon, vaihtaen LEDin vihreäksi.

Ottaen huomioon tähtivalokuvausympäristön, tämä on erittäin hyödyllinen toiminto niille, joiden täytyy viettää pitkiä aikoja pimeässä.

 

Optinen rakenne koostuu 11 elementistä 8 ryhmässä, 7 erikoislinssillä (2 ASP, 3 HR, 2 ED), jotta voit ilmaista rajatonta luovuuttasi; sopii erityisen hyvin tähtivalokuvaukseen, koska se tarjoaa upean kuvanlaadun minimoiden palooaberraatiot ja koman.

 

Objektiivissa on uusin STM (askelmoottori), jonka avulla suurempaa ja raskaampaa tarkennuslinssiryhmää voidaan ohjata hiljaisemmin ja täsmällisemmin.

 

Yhdeksän suljinlehden pyöreä aukko antaa sinulle sileän, kermaisen, luonnollisen näköisen bokehin ja antaa sinulle mahdollisuuden eristää kohde helposti taustasta.

Rakenteessa on myös säänkestävyys viidessä paikassa suojaamaan pölyltä, kevyeltä sateelta ja lumelta, jotta saadaan upeita kuvia epäsuotuisissa olosuhteissa.

 

 

Hinta ja toimitus

Uuden Samyang AF 24mm f /1.8 toimitukset alkavat Toukokuu. Suositushinta on EUR 469,-.

Lisätietoja, ota yhteyttä karsten.rath@focusnordic.dk

 

Tärkeimmät ominaisuudet

 

  • Kompakti ja kevyt
  • Optimoitu tähtivalokuvaukseen
  • Uusi "Focus hold-painike”
  • Mahtava optinen suorituskyky
  • Sääsuojattu

 

 

 

 

 

 

 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Lowepro, Ricoh/Pentax, Sirui, Joby, Kowa, Saramonic, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Rotolight, Kenko, Lume Cube, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen