2017-03-06 11:30Lehdistötiedote

Steiner juhlii 70-vuotistaivaltaan

null

Laadukkaista kiikareistaan tunnettu saksalainen Steiner juhlii 70-vuotisjuhlavuottaan. Karl Steinerin, toisen maailmansodan jälkeen vuonna 1947, perustama yritys on yksi optisen alan kärkinimiä. Steinerin omistautuneisuus tuotteidensa laadun kehittämiseen, kestävyys ja innovaatio ovat edelleen yrityksen peruskiviä.

Steiner-kiikarit

Steiner on jo vuosia ollut synonyymi kestäville kiikairelle. Steinerin kiikarit on alusta asti suunniteltu kestämään suolavettä ja kovaa käyttöä, kuten iskuja ja kosteutta. Optisessa suunnittelussa on keskitytty erityisesti valovoimaisuuteen ja suorituskykyyn huonoissa olosuhteissa. Näiden ominaisuuksien ansiosta Steiner-kiikarit ovatkin niin viranomaisten, kuin tavallisten retkeilijöidenkin suosiossa.

Steiner – virstanpylväät

  • 1967 – Makrolon™ -suojakuoret. Aikanaan käänteentekevää materiaalia käytetään nykyään lähes kaikissa laatukiikareissa.
  • 1973 – Maailman ensimmäiset typpitäytetyt kiikarit. Samaa tekniikkaa käytetään tänä päivänä vedenpitävissä kiikareissa ehkäisemään linssien huurtumista.
  • 1979 –Maailman ensimmäiset kiikarit sisäänrakennetulla kompassilla. Commander-kiikarit ovat säilyttäneet asemansa merenkävijöiden suosikkina tähän päivään asti.
  • 1988 – Uudenlainen optiikka ja pinnoiteteknologia lasersuojauksella (laser protection filter).
  • 2006 – Ensimmäiset kiikarit nanopinnoitteella.
  • 2013 – Maailman ensimmäiset kiikarit, Commander Global, jonka kompassi toimii sekä pallon pohjois- ja eteläpuolella.

Lisätietoa: info@focusnordic.fi

Focus Nordic on pohjoismaiden suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Nissin, Metz, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja MyMyk. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen