2020-09-14 07:01Lehdistötiedote

Sony FE -objektiivi ratkaisevaa hetkeä varten

Samyangin uuden Sonylle suunnitteleman suuriaukkoisen ja kiinteäpolttovälisen AF 35mm F1.8 FE objektiivin pieni koko ja keveys tarjoavat liikkuvuutta ja mukavuutta monien kohteiden kuvaamiseen aina arjen valokuvista, ruokavalokuviin ja katukuvista, maisemavalokuviin.

Monet valokuvaajat pitävät 35 mm:n objektiivia kaikista monipuolisimpana. Jos ammattikuvaajalta kysytään, minkä objektiivin he veisivät autiolle saarelle, vastaus olisi luultavasti 35 mm objektiivi.

Tämä uusi objektiivi Sonyn täysikokoiselle kennolle laajentaa Samyangin suosittua Tiny but mighty -sarjaa ja tarjoaa erinomaisen nurkasta nurkkaan kuvanlaadun jopa f/1.8 aukolla. Hiljaisen automaattitarkennuksen ja tarkan jatkuvan tarkennuksen ansiosta, se on hyvä valinta sekä valokuvien että videoiden kuvaamiseen.

Vankka rakenne

Objektiivin optinen rakenne koostuu kymmenestä elementistä kahdeksassa ryhmässä. Kaksi asfääristä linssiä ja kaksi hybridiasfääristä linssiä minimoivat pallopoikkeamat ja vääristymät parhaan mahdollisen kuvanlaadun saavuttamiseksi. Yhdeksän lehtinen himmennin luo kermaisen pyöreän bokehin ja auttaa luomaan unenomaisen syväterävyyden.

Objektiivi painaa vain 210 g (ilman linssinsuojusta ja vastavalosuojaa), on mitoiltaan 65,0 mm (halkaisija) ja 63,5 mm (pituus) ja se on sääsuojattu kestämään käyttöä vaikeissa olosuhteissa.

Objektiivin sivulla on mukautettava kytkin, jolle käyttäjä voi määrittää erilaisia toimintoja. Toimintoja voidaan helposti muuttaa tai lisätä käyttämällä Samyangin Lens Station -telakkaa.

Nopea ja hiljainen automaattitarkennus erinomaisella videon seurannalla

Uuden Linear STM -askelmoottorin ansiosta suurempaa ja painavampaa tarkennuslinssiryhmää voidaan hallita hiljaisemmin ja tarkemmin. Tämä tarjoaa nopean ja tarkan tarkennuksen sujuvilla siirtymillä, erinomaisen kuvanlaadun valokuvissa ja videoissa, sekä poistaa automaattitarkennuksen sahaamisen videokuvauksen aikana.

 

Hinta ja toimitus:

Uuden objektiivin toimitukset alkavat lokakuun aikana ja suositeltu myyntihinta on 359,00 euroa.

Lisätietoja saadaksesi ota yhteyttä osoitteeseen: info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Monipuolinen yleisobjektiivi
  • Kevyt ja kompakti
  • Erinomainen kuvanlaatu
  • Yhdeksän lehtinen himmennin
  • Hiljainen ja nopea automaattitarkennus
  • Sääsuojattu
  • Mukautettava kytkin

 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Lowepro, Ricoh/Pentax, Sirui, Joby, Kowa, Saramonic, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Rotolight, Kenko, Lume Cube, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.

Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen