2023-11-10 06:00Lehdistötiedote

SmallRigin uusi kompakti LED-valo

SmallRig RC 60BSmallRig RC 60B

SmallRig esittelee uuden SmallRig RC60B LED -valaisimen, jonka myötä se jatkaa sitoutumistaan innovatiivisten valaistusratkaisujen tarjoamiseen sisällöntuottajille.

Uusi LED-valo on suunniteltu kevyeksi ja kannettavaksi, joten se soveltuu sekä studio- että miljöötyöhön. Siinä on erittäin kompakti runko ja se on valmistettu tulenkestävästä PC-materiaalista ja siinä on vahvistettu metallipohja, joten se on sekä kevyt että kestävä. Valo painaa vain 650 g ilman heijastinta.

SmallRig 60B:ssä on säädettävä värilämpötila lämpimästä valkoisesta kylmään (2700K -6500K), joten käyttäjät voivat hienosäätää valaistuksen vastaamaan kuvausolosuhteita ja luovaa näkemystä. Korkealla värintoistoindeksillä saavutetaan ammattimainen väritarkkuus, sen CRI on 97+, TLCI 98+, SSI keskimäärin 89, TM-30 Rf ja Rg keskimäärin 96/100.

Kompaktista koostaan huolimatta LED-valon teho on 2500lux 1 metrin etäisyydellä 5600K (paljaalla valolla) ja mukana tulevan vakiokuvun kanssa se voi saavuttaa jopa 11200 luksin valotehon.

LED-valaisimen sivulla on kaksi intuitiivista nappia värilämpötilan ja valaistusvoimakkuuden säätöä varten ja kaikki asetukset näkyvät helposti sivulla olevasta värinäytöstä. Sisäänrakennettu akku kestää täydellä teholla jopa 40 minuuttia ja se tukee 100 W PD Type-C -latausta (yhteensopiva PD-virtapankkien ja vähintään 65 W:n PD-sovittimien kanssa), mikä mahdollistaa samanaikaisen latauksen ja käytön. Valon takaosassa on myös pidike virtapankin kiinnittämistä varten.

Hinnoittelu ja toimitus:

Uuden SmallRig RC60B LED toimitukset alkavat heti. Sen suositeltava myyntihinta on:

SmallRig RC60B – 249,00 euroa.

Lisätietoja saat osoitteesta info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät tekniset tiedot

  • Kompakti rakenne ja erittäin kevyt rakenne
  • Sisäinen akku ja kiinnike virtapankille
  • Ammattimainen väritarkkuus
  • Suuri valoteho
  • Tukee 100W PD:tä samanaikaista latausta ja käyttöä varten


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Angelbird, Atomos, B&W Outdoor Cases, Boundary Supply, Celestron, Chasing, Datavideo, Delkin, Feelworld, Gomatic, Hähnel, Hobolite, Hollyland, Ilford, JOBO, Kenko, Kowa, Kupo Grip, Ledgo, Lensbaby, Lenspen, Lexar, Nanlite, Nanlux, Nisi, Nissin, Orca, OWC, Panasonic, Peak Design, Polaroid, Rhino, Ricoh/Pentax, Samyang, Saramonic, Seetec, Sirui, SmallRig, Tamron, Think Tank, Trancend, Velbon, Yololiv, Zeiss ja Zhiyun. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen