2023-09-19 07:00Lehdistötiedote

Sirui esittelee uuden jalustamalliston ammattivideokuvaajille

Sirui SVT75Sirui SVT75

Sirui laajentaa ammattilaismallistoaan uudella elokuvaajille tarkoitetulla jalustalla, Sirui Rapid SVT-75:llä. Uusi kolmijalka on saatavana sekä Pro- että Lite-versiona ja siinä on useita innovatiivisia ominaisuuksia. Suurin ero perinteiseen kierrelukolla tai flip-lukolla varustettuun kolmijalkaan verrattuna on se, että SVT-75:ssä on "one Step" -korkeudensäätö, eli sinun tarvitsee vain vetää ergonomista flip-lukkoa kummastakin jalasta, jotta voit säätää korkeutta tai lukita sen.

Alumiinista valmistetut Sirui-pikasalvat täydentävät pyöreitä hiilikuitujalkoja ja niissä on käyttäjäystävälliset kumikahvat. Kolmijalka painaa 3,5 kg (Lite-versio) ilman levittimiä ja sen vaikuttava 25 kg:n enimmäiskantavuus ylittää useimpien nykyaikaisten kamerakokoonpanojen tarpeet.

Keskitason levitin lisää vakautta ja tarjoaa monipuolisia säätömahdollisuuksia. Se kiinnitetään näppärästi koukkujärjestelmällä. Levittimen irrottaminen mahdollistaa jalkojen lukitsemisen laajemmissa kulmissa, jonka myötä jalusta voidaan viedä 21 cm korkeuteen, mikä helpottaa matalien kulmien kuvaamista. Jalustan enimmäiskorkeus on 153 cm.

Videopään 75 mm:n kulhon alapuolella on 1/4- ja 3/8-tuuman kierteet, jotka helpottavat lisävarusteiden, kuten nivelletyillä varsilla varustettujen monitorien, kiinnittämistä. Jaloissa on piikit epävakaata maastoa varten ja tukevat kumijalat tasaisia pintoja varten, mikä takaa vakauden erilaisissa kuvausolosuhteissa. Pikavapautettava kulhon kahva (sisältyy Pro-versioon) helpottaa nopeaa tasapainottamista ja videopään helppoa irrottamista, jolloin se voidaan muuttaa tasopohjaiseksi tai kiinnittää liukusäätimeen ilman työkaluja.

Kolmijalka sopii täydellisesti yhteen uuden SVH15-videopään kanssa, joka mahdollistaa portaattomat panorointi- ja kallistussäädöt sulavalla toiminnalla. Vastapainon säädin tarjoaa seitsemän asetusta kameran painon mukaan ja se sopii 4-15 kg:n kuormille. Panoroinnin ja kallistuksen lukitusvivut kiinnittävät molemmat akselit tehokkaasti paikoilleen. Videopään 90 asteen kallistusmahdollisuus on ihanteellinen ylhäältä alaspäin suuntautuviin kuvauksiin ja siinä on kaksi kahvaa, joten se soveltuu erilaisiin toimintoihin, erityisesti kun käytetään kauko-ohjattavia lanc-ohjaimia ja seurantatarkennuksia.

Kolmijalkalevyn pikavapautusjärjestelmä on kokonaan valmistettu metallista ja yhteensopiva DJI RS2 / RS3 -pikalevyjen kanssa, mikä mahdollistaa helpon siirtymisen laitteiden välillä. Kuten jalustassa, myös päässä on 1/4 ja 3/8" kierteet lisävarusteita varten.

Sirui SVT-75 on saatavana kahtena versiona:

  • Sirui Rapid SVT-75 Pro, joka sisältää keskilevittimen, kulhon pikalukituskahvan ja käytännöllisen kantokahvan. Kolmijalka painaa 4,3 kg ja kestää 25 kg:n hyötykuorman. Maksimikorkeus on  153 cm.
  • Sirui Rapid SVT-75 Lite painaa 3,5 kg ja sen hyötykuorma on 25 kg. Maksimikorkeus on 153cm.

 

Hinnoittelu ja toimitus

Uusien jalustojen toimitukset alkavat lokakuussa 2023.

Suositeltava myyntihinta on:

Sirui Pro videostatiivisarja Rapid SVT-75 Pro + SVH15 - 1169,00 euroa.

Sirui Pro videostatiivisarja Rapid SVT-75 Lite + SVH15 - 1289,00 euroa.

 

Lisätietoja saat osoitteesta info@focusnordic.fi

Tärkeimmät tekniset tiedot

  • One Step -korkeudensäätö
  • Maksimi hyötykuorma 25 kg
  • Matalin kuvauskorkeus 21 cm
  • Vastapaino 4–15 kg kameroille
  • Useita 1/4 ja 3/8" kierteitä lisävarusteille
  • Käyttölämpötila -40 ℃ - 60 ℃.


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Angelbird, Atomos, B&W Outdoor Cases, Boundary Supply, Celestron, Chasing, Datavideo, Delkin, Feelworld, Gomatic, Hähnel, Hollyland, Ilford, JOBO, Kenko, Kowa, Kupo Grip, Ledgo, Lensbaby, Lenspen, Lexar, Nanlite, Nanlux, Nisi, Nissin, Orca, Panasonic, Peak Design, Polaroid, Rhino, Ricoh/Pentax, Samyang, Saramonic, Seetec, Sirui, SmallRig, Tamron, Think Tank, Trancend, Velbon, Yololiv, Zeiss ja Zhiyun. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen