2021-11-04 09:00Lehdistötiedote

Samyangin Kevyt, valovoimainen 50mm objektiivi Sonylle

Kevyt, erinomaisella suorituskyvyllä varustettu objektiivi Sonylle

Uusi Samyang AF 50 mm F1,4 FE II on kevyt perusobjektiivi, jossa yhdistyvät korkea suorituskyky ja pieni koko.

Kiinteäpolttovälistä 50 mm:n objektiivia pidetään niin sanottuna normaaliobjektiivina, sillä se vastaa suunnilleen kuvakulmaa, joka välittyy ihmissilmän kautta. Mikäli halutat irrottaa kohteen taustasta, luoda kuvaan täydellisen epäterävän taka-alan tai kuvata hämärässä, tämä objektiivi on tehty juuri sinulle. Vain 420 g painava objektiivi on pienin (88,9 mm) ja kevyin kaikista suuriaukkoisista vakiopolttovälin objektiiveista, jotka ovat yhteensopivia Sony FE -kiinnityksen kanssa.

Objektiivin optinen rakenne koostuu yhdestätoista elementistä kahdeksassa ryhmässä (2 ASP, 3 HR ja 1 ED). Yhdessä Sonyn täyskennoisen kameran kanssa tämä objektiivi tarjoaa erinomaisen terävyyden ja kontrastin koko kuva-alalla. Yhdeksän himmentimen lehteä luovat pehmeän ja luonnollisen bokehin. Tämän ansiota sinun on helppo korostaa kohdetta upealla tavalla ja luoda kuvallesi kaunis epäterävä tausta.

Objektiivi on varustettu Samyangin lineaarisella askelmoottorilla (STM), joka miellyttää sekä valo- että videokuvaajia hiljaisemmalla ja tarkemmalla suurten ja raskaiden tarkennuslinssiryhmien ohjauksella.

Objektiivin kyljessä on mukautettava kytkin, joka voidaan säätää ohjaaman aukon säätöä tarkennusrengasta kiertämällä. Lisävarusteena saatavan Lens Station -telakan avulla voit määrittää tilan mieleiseksesi (lisää toimintoja lisätään tulevaisuudessa laiteohjelmistopäivitysten kautta).

Aivan kuten aiemmin julkaistussa AF 24-70 f/2,8 FE:ssä, uudessa 50 mm:ssä on mikrokuvioinen kuminen tarkennusrengas, joka tarjoaa hyvän käyttötuntuman ja sääsuojaus varmistaa toiminnan ankarissakin sääolosuhteissa. Objektiivi sopii moniin tilanteisiin ja on erinomainen objektiivi, jos haluaa kuvata videota tai valokuvata ihmisiä ja samalla tuoda ympäristön kuvaan mukaan.

Uuden objektiivin toimitukset alkavat joulukuussa 2021 ja sen suositeltu myyntihinta on 679,00 euroa.

 

Lisätietoja saadaksesi ota yhteyttä osoitteeseen info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Painaa vain 420g
  • Hyvä kuvanlaatu
  • MOD on vain 0,4 m
  • Suotimen koko 72 mm
  • Varustettu Samyangin lineaarisella askelmoottorilla (STM)
  • Sääsuojattu
  • Yhdeksän himmentimen lehteä luovat tasaisen ja luonnollisen bokehin
  • Erinomainen sekä video- että valokuvauksessa

 

 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Ricoh/Pentax, Sirui, Kowa, Saramonic, Think Tank, Gomatic, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Rotolight, Kenko, Lume Cube, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen