2021-11-26 08:00Lehdistötiedote

Samyangilta uudet premium-elokuvaobjektiivit

Samyang näyttää jälleen kerran, miksi se on yksi maailman johtavista objektiivivalmistajista. Esittelyssä on peräti neljä, ammattimaiseen elokuvaukseen tarkoitettua, uutta objektiivia.

Uudet objektiivit ovat Xeen Anamorphic 50 mm T2.3, sekä Xeen Meister 35 mm T1.3,  50 mm T1.3 ja 85 mm T1.3. Nämä laadukkaat XEEN-objektiivit kattavat täyskokoiset sekä sitä suuremmat kennot ja ne on suunniteltu edistyneeseen digitaaliseen elokuvaamiseen.

Xeen Anamorphic 50 mm T2.3 2x anamorfinen

Uusi Xeen Anamorphic 50 mm T2.3 avaa uudenlaisen luovuuden maailman ja mahdollistaa otokset, joita aiemmin olisi pidetty mahdottomana. Anamorfisten objektiivien erottava visuaalinen puoli on epäterävän taustan eli bokehin laatu.

Uusi ja uudelleen suunniteltu himmennin, jossa on 13 lehteä, luo ovaaleja ja tasaisesti valaistuja, epäteräviä elementtejä. Tämä varmistaa hyvälaatuisen ja silmää miellyttävän bokehin, jollaisesta elokuvantekijät yleisesti nauttivat. 50 mm:n T2.3-objektiivi tuottaa sujuvaa elokuvamaista 2,4:1-kuvaa 16:9-formaatissa. Xeen Anamorphic 50 mm T2,.:ssa on myös Ø114 mm:n pyörimätön suodinkiinnike, joka toimii erinomaisesti 4x5 matteboxin kanssa.

 

Xeen Meister 35 mm T1.3 ja 50 mm T1.3 ja 85 mm T1.3

Xeen Meister on uusi objektiivisarja, jonka avulla kuvaajat voivat luoda kauniin, yhtenäisen ja kontrolloidun linssiheijastuksen kuvaan, säilyttäen samalla halutun kontrastin.  8K-erottelukyvyn ja ainutlaatuisen X-pinnoitetekniikan ansiosta objektiivin ja sisäisten valonheijastusten hallinta on tehokasta, jonka ansiosta pystytään luomaan erottuva ilme.

Nämä elementit auttavat maksimoimaan kuvattavan herkät tunteet ja tuottavat ilmeikkään kuvan. Xeen Meisterin -objektiivit ovat väritäsmättyjä läpi koko valikoiman ja niissä on T1.3:n erittäin valovoimaiset T-arvot. 13 himmentimen lehteä tuottavat erinomaisen suorituskyvyn hämärässä ja luovat kauniin bokehin. PL-kiinnikeversiot sisältävät myös iTechnology -protokollan, jonka avulla yhteensopivien kameroiden käyttäjät voivat nähdä ja tallentaa objektiivin metatietoja, kuten polttovälin, aukon ja tarkennusetäisyyden.

Jokaisessa objektiivissa on 300° tarkennuksen kierto, mikä auttaa luomaan hiuksen hienoja tarkennuksen vaihtoja. Tarkennusasteikot ovat sijoitettu siten, että asetusten tarkastaminen on helpompaa, vaikka objektiivia katsottaisiin sivulta.

Titaanirunkoiset, eri kiinnityksillä saatavat premium-elokuvaobjektiivit lisäävät ylellisyyttä futuristisen suunnittelunsa ansiosta.

 

Hinta ja toimitus

Uusien objektiivien toimitukset alkavat maaliskuussa 2022 ja niiden hinnat julkaistaan myöhemmin.

 

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Xeen Anamorphic -Tuottaa pehmeää elokuvamaista 2.4:1-materiaalia 16:9-kuvasuhteessa
  • Xeen Anamorphic - Uusi 13 lehtinen himmennin, luo täydellisen ovaalin ja tasaisesti valaistun bokehin.
  • Xeen Anamorphic - Canon-, Sony E- ja PL-kiinnitykset
  • Xeen Meister - 8K-erottelukyky ja ainutlaatuinen X-pinnoitetekniikka
  • Xeen Meister - Erittäin kirkkaat T1.3 T-arvot
  • Xeen Meister - Objektiivin runko valmistettu titaanista
  • Xeen Meister - Canon-, Sony E- ja PL- ja LPL- (Arri) -kiinnitykset

 

 

 

 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Ricoh/Pentax, Sirui, Kowa, Saramonic, Think Tank, Gomatic, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Rotolight, Kenko, Lume Cube, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen