2022-09-08 08:00Lehdistötiedote

Samyangilta maailman ensimmäiset AF elokuvaobjektiivit

Samyang V-AF cine serieSamyang V-AF cine serie

Samyang esittelee maailman ensimmäiset automaattitarkentavat elokuvaobjektiivit

Sisällöntuottaminen on jatkuvasti kasvava ala. Kauneusoppaat, tuotearvostelut, vaikuttajien vinkit; kun haluamme viihtyä tai etsimme uutta tietoa, käännymme videoiden puoleen.

Samyang on ottanut tästä vaarin ja esittelee nyt upouuden video- ja elokuvaobjektiivisarjansa, automaattitarkentavat Samyang V-AF-kino-objektiivit.

Uusi V-AF-sarja on maailman ensimmäinen videontekijöille suunniteltu objektiivivalikoima, joka tekee videosisällön tuottamisesta entistä helpompaa. Sarjan objektiivit ovat 20 mm T1.9, 24 mm T1.9, 35 mm T1.9, 45 mm T1.9 ja 75 mm T1.9, joista viimeinen julkaistaan tuoteperheen ensimmäisenä. Neljä muuta objektiivia lanseerataan vuosien 2022–2023 aikana.

Uudet objektiivit on suunniteltu Sonyn E-bajonetille ja niissä on lukuisia jännittäviä ja tärkeitä ominaisuuksia, kuten seurantatarkennuksen hammaspyörät, merkkivalo ja koko sarjan yhtenäinen muototekijä. Objektiivien yhdenmukaisen painon ja koon ansiosta niitä on helpompaa käyttää gimbalien, lennokkien ja muiden apulaitteiden kanssa, sillä ne eivät vaadi aikaa vievää uutta tasapainotusta.

Uusi V-AF-sarja tukee jopa 8K-erottelukykyä, mutta pysyy pienenä ja kevyenä, mikä sopii oivasti käsikäyttöisiin nivelvarsiin ja lennokkeihin sekä studioissa ja ulkona kuvattaviin tuotantoihin. Siirtymien välttämiseksi objektiivia vaihdettaessa kaikki uuden sarjan objektiivit on väritäsmäytetty, ja aukon yhdeksän lamellia sallivat luonnolliselta vaikuttavan bokehin.

Edessä oleva merkkivalo kertoo, kun kamera tallentaa. Tämä on esimerkiksi tubettajien suuresti arvostama ominaisuus.

Objektiivin sivussa on muokattava valitsin, josta tarkennusrenkaan voi asettaa säätämään käsitarkennusta tai aukon muokkaamista. Kytkimen alla on tarkennuksen pitopainike, jolla tarkennuksen voi lukita tiettyyn etäisyyteen. Laiteohjelmistoa päivittämällä käyttäjä voi määrittää liukukytkimelle muita haluamiaan toimintoja.

Uuden V-AF 75 mm T1.9 -objektiivin rakenne koostuu kymmenestä elementistä yhdeksässä ryhmässä, ja sen kaksi ED- ja kaksi HR-erikoislinssiä tuovat videoon terävän elokuvallisen ilmeen. Tarkennuksen hoitaa Samyangin lineaarinen askelmoottori, joka minimoi värinän ja metelin hiljaisella ja pehmeällä automaattitarkennuksella. Aukon pyöreä yhdeksänlamellinen muotoilu luo lempeää bokehia ja taustan epäterävyyttä, jolloin itse kohde erottuu syväulotteisesti.

 

Hinta ja toimitus

Uusi V-AF 75 mm T1.9 -objektiivi on toimitukset alkavat syyskuussa 2022 ja sen suositushinta on 619,00 euroa.

Muiden objektiivien toimitukset alkavat vuosien.  2022 ja 2023 aikana.  muut seuraavat vuosina 2022–2023.

Lisätietoja saat osoitteesta info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Yhdenmukainen muototekijä koko sarjassa
  • Automaattitarkennus Samyangin lineaarisella askelmoottorilla
  • Merkkivalo edessä
  • Seurantatarkennuksen hammaspyörät
  • Pehmeä tarkennuksen kääntyminen
  • Kaikki objektiivit on väritäsmäytetty

 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Ricoh/Pentax, Sirui, Kowa, Saramonic, Think Tank, Gomatic, Boundary Supply, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Kenko, Lensbaby, Angelbird, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Seetec, Vaxis, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.

Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen