2023-03-03 08:00Lehdistötiedote

Samyang V-AF –objektiivien elokuvamaiset ominaisuudet

SAMYANG V-AF MF ADAPTERSAMYANG V-AF MF ADAPTER

Samyang jatkaa innovatiivisten tuotteiden kehittämistä sisällöntuottajille. Viime syksynä se esitteli upouuden objektiivisarjan videokuvaukseen ja elokuviin - Samyang V-AF -sarjan.

Nyt valikoimaan on lisätty manuaalitarkennussovitin, joka antaa elokuvantekijöille enemmän valtaa, kun he haluavat säätää tarkennuksen manuaalisesti. Monet videokuvaajat suosivat manuaalitarkennusta myös liikkuvan kohteen kanssa nopeissa kuvauksissa. He haluavat itse valita, mihin objektiivi tarkentaa, eivätkä jättää sitä kameran päätettäväksi.

Sovitin kiinnittyy helposti minkä tahansa V-AF –objektiivin etupuolelle, jossa on etubajonettikiinnitys, ja antaa elokuvantekijöille ja videokuvaajille täydellisen kontrollin tarkennuksesta. Tarkennussovittimessa on kaksoisasteikko, jossa on mittayksikköinä sekä jalat että metrit  ja tarkennuksen hienosäätö voidaan tehdä tasaisella 300°:n pyörimisellä. Tarkennusrenkaassa on teollisuusstandardin mukainen 0,8 mod, ja se voidaan yhdistää mihin tahansa seurantatarkennukseen.

Kun sovitin on kiinnitetty, objektiivin puolella olevaa MF-rengasta voidaan käyttää aukkorenkaana. Etupuolella olevan merkkivalon avulla kohde tai valokuvaaja tietää, onko kamera tallennus- vai valmiustilassa ja 95 mm:n etuhalkaisijan ansiosta kameraan on helppo kiinnittää mattebox.

Elokuvaobjektiivit ovat yleensä melko painavia ja järeitä. Uuden manuaalitarkennussovittimen avulla on mahdollista saada kaikki perinteisen elokuvaobjektiivin ominaisuudet, mutta kompaktissa muodossa. Kun objektiivi yhdistetään V-AF –sarjan objektiiviin, kokonaispaino on vain 430 g, kun taas kino-objektiivi painaa yleensä kaksi kertaa enemmän.

Uuden manuaalisen objektiivisovittimen toimitukset alkavat maaliskuussa 2023 ja sen suositeltava myyntihinta on 539,00 euroa.

 

Lisätietoja saa osoitteesta info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät tekniset tiedot

  • 95 mm:n vakiohalkaisija takaa yhteensopivuuden matteboxien kanssa.
  • Teollisuusstandardin mukainen 0,8 Mod tarkennusrenkaassa
  • Sisäänrakennettu Tally-valaisin
  • Kaksoisasteikko, jossa on mittayksikkönä sekä jalat että metrit
  • 95 mm etuhalkaisija
  • Tasainen 300°:n kiertokulma
  • Mekaaninen MF

 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Angelbird, Atomos, B&W Outdoor Cases, Boundary Supply, Celestron, Chasing, Datavideo, Delkin, Feelworld, Gomatic, Hähnel, Hollyland, Ilford, JOBO, Kenko, Kowa, Kupo Grip, Ledgo, Lensbaby, Lenspen, Lexar, Nanlite, Nanlux, Nisi, Nissin, Orca, Panasonic, Peak Design, Polaroid, Rhino, Ricoh/Pentax, Samyang, Saramonic, Seetec, Sirui, SmallRig, Tamron, Think Tank, Trancend, Velbon, Yololiv, Zeiss ja Zhiyun. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen