2022-08-25 08:00Lehdistötiedote

Samyang täydentää Xeen CF -kino-objektiivisarjansa

Samyang Xeen CF T2.2 135mmSamyang Xeen CF T2.2 135mm

XEEN CF -sarja tuli markkinoille vuoden 2019 lopulla 24mm, 50mm ja 85mm T1.5 objektiiveilla. Sarjaan on vuosien varrella tullut useita lisäyksiä ja nyt se täydentyy uudella CF T2.2 135mm objektiivilla.

CF-lyhenne tulee sanoista ”compact and flexible”, mikä viittaa objektiivien pieneen kokoon ja joustavuuteen. Tuotesarjan kehittäjien tavoitteena on ollut luoda mahdollisimman pieni objektiivi, jonka laatu ja ominaisuudet olisivat kuitenkin yhtä korkealla tasolla kuin isommissa objektiiveissa.

135mm polttoväli valitaan usein muotokuvia ja lähikuvia varten. Objektiivin kevyen muotoilun ja pienen painon ansiosta elokuvantekijät voivat helposti käyttää sitä yhdessä gimbalien ja dronien kanssa, pidentäen näin akun kestoa sekä tuotantoaikaa.

Xeen CF -objektiivien upea optinen rakenne vähentää focus breathing -ilmiötä, sopii yhteen 8K-resoluution kanssa sekä luo elokuvamaisen ilmeen hämmästyttävällä yksityiskohtien toistolla. Suuri T2.2 aukko tarjoaa kauniin bokeh-efektin sekä kapean syväterävyysalueen ja pärjää hyvin myös hämärissä olosuhteissa. Objektiivin 11-lapainen iiris takaa pehmeän, unenomaisen bokeh-tehosteen kuvattaessa täydellä aukolla ja tarjoaa kristallinkirkkaan terävyyden himmennettynä.  Tämä lisää taiteellisen silauksen ja luo uskomattoman pehmeän bokeh-efektin, joka sopii mm. muotokuviin epäterävillä taustoilla. Samyangin ainutlaatuinen X-pinnoite vähentää merkittävästi objektiivin sisäisiä valonheijastuksia.

 

Hinta ja toimitus:

Toimitukset alkavat syyskuussa 2022 ja sen suositushinta on 2090,00 euroa (sis. alv24%). 

Lisätietoa saat osoitteesta  info@focusnordic.fi.

 

Ominaisuudet

  • Yhteensopiva täyden koon kennon ja 8K resoluution kanssa
  • X-pinnoite vähentää objektiivin sisäisiä heijasteita
  • 11-lapainen iiris saa aikaan kauniin, ympyränmuotoisen bokeh-efektin
  • Hiilikuidun käyttäminen mahdollistaa kevyen ja kestävän muotoilun
  • Standardi 95 mm:n etuosa on yhteensopiva matteboxien kanssa.
  • Saatavilla Canon EF-, Sony E- ja PL-kiinnityksillä
  • Hohtavalla maalilla tehdyt merkinnät auttavat hämärissä olosuhteissa
  • Tarkennus- ja himmenninrenkaat on sijoiteltu yhtenevästi sarjan kaikissa malleissa
  • Tarkennuksen 200 asteen lineaarinen säätöalue mahdollistaa tarkennuksen hienosäädön.


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Ricoh/Pentax, Sirui, Kowa, Saramonic, Think Tank, Gomatic, Boundary Supply, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Kenko, Lensbaby, Angelbird, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Seetec, Vaxis, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen