2019-09-11 12:00Lehdistötiedote

Samyang julkaisee uusia cine-objektiiveja elokuvaajille

null

Xeen CF-sarjan (Compact & Flexible) objektiivit ovat valovoimaisia täydenkennon kattavia objektiiveja videokuvaajille, jotka haluavat elokuvamaista tunnelmaa hyvään hintaan. Ensimmäisenä sarjaan julkaistaan kolme objektiivia: 24mm T1.5, 50mm T1.5 ja 85mm T1.5.

Uudistettu XEEN CF-sarja on selkeästi edeltäjäänsä pienempi kokoisempi. Objektiivien painoa on saatu kevennettyä noin 20% käyttämällä hiilikuitua objektiivirungoissa. Xeen CF -objektiivit on valmistettu kattamaan täyden kennon piirtoympyrä ja ne ovat saatavana Canon EF-, Sony E- ja PL-kiinnityksille.

Samyang XEEN CF -objektiivit on suunniteltu 8K-videota varten ja ne on päällystetty Samyangin X-Coating Technology -pinnoitteella, joka takaa terävän, kontrastikaan ilmeen. Kinemaattisen tunnelman täydentää objektiivien suuren T1.5 aukon mahdollistama lyhyt syväterävyys ja kaunis taustan sumennus.

Objektiivien toimitukset alkavat syksyllä 2019 ja ne ovat ensimmäistä kertaa näytillä IBC-messuilla 13.-17. syyskuuta.


Lisätietoja: info@focusnordic.fi


Hinta ja toimitus

Samyang Xeen CF 24 / 50 / 85mm toimitukset alkavat syksyllä 2019.

Samyang Xeen CF 24mm. Suositushinta noin 1999,00 €

Samyang Xeen CF 50mm. Suositushinta noin 1999,00 €

Samyang Xeen CF 85mm. Suositushinta noin 1999,00 €


Tärkeimmät ominaisuudet

  • Pieni kokoinen ja kevyt rakenne
  • Täyden kennon piirtoympyrä (toimii myös pienemmillä kennoilla)
  • Leveät tarkennus- ja aukkorenkaat rattailla Follow Focus -järjestelmää varten
  • Pimeässä hohtavat merkinnät
  • Samyangin X-Coating Technology -pinnoitteet

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Rotolight, Nissin, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen