2015-01-13 08:00Lehdistötiedote

Samyang julkaisee uuden teleobjektiivin kahtena versiona

Samyang julkaisee uuden 135mm teleobjektiivin. Se tulee sekä normaalina että videokuvaukseen sopivana versiona. Objektiivi on suunniteltu täyden kennon kameroille mutta se toimii tietenkin myös pienempikennoisissa kameroissa. Objektiivi julkaistaan kymmenelle eri kamerakiinnitykselle.

Toivottu uutuus

Samyangin pisin videosarjan objektiivien polttoväli on tähän asti ollut 85mm, joten pidemmälle teleobjektiiville on ollut paljon kysyntää.

Rakenne

Objektiivi on suunniteltu täydelle kennolle, mutta se toimii myös pienempien kennojen kanssa ja tulee saataville useille kiinnityksille, esimerkiksi MFT.

ED-lasia käyttämällä saavutetaan totuttu Samyang-laatu erinomaisella piirrolla. Myös objektiivin väritoisto vastaa muita Samyang-objektiiveja, jonka ansiosta eri polttoväleillä otettujen elokuvien leikkaaminen on helppoa.

Objektiivi tulee saataville seuraaville kiinnityksille: Canon EOS, Canon M, Nikon, Pentax K, Sony A, Sony E, Fuji X, Samsung NX, Four Thirds ja Micro Four Thirds

Hinta ja saatavuus

Objektiivien toimitukset alkavat vuoden 2015 ensimmäisellä neljänneksellä ja ne tulevat maksamaan seuraavasti.

Samyang V-DSLR 135mm T2.2, Hinta noin 529,00 euroa.

Samyang DSLR 135mm F2.0, Hinta noin 499,00 euroa.

Samyang DSLR 135mm F2.0 Nikon AE, Hinta noin 555,00 euroa.

Lisätietoja: info@focusnordic.fi

Focus Nordic on pohjoismaiden suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Panasonic, Ricoh/Pentax, Joby, Jobo, Lowepro, Transcend, Steiner, Kowa, Hähnel, Lumiquest, Tamron, Samyang, Zeiss, Velbon, Kenko, Nissin, Metz, MyMyk ja Lensbaby. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus nimellä.


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen