2015-04-10 10:00Lehdistötiedote

Samyang julkaisee makro-objektiivin täydelle kennolle

null

Samyang julkaisee uuden 100mm makro-objektiivin. Se tulee sekä normaalina että videokuvaukseen sopivana versiona. Objektiivi on suunniteltu täyden kennon kameroille, mutta se toimii tietenkin myös pienempikennoisissa kameroissa. Objektiivi julkaistaan kymmenelle eri kamerakiinnitykselle.

Suurennussuhde 1:1

Samyang 100mm F2,8 Macro ja Samyang VDSLR T3.1 Macro -objektiiveissa on sama optinen rakenne. Videoversiossa on portaattomasti säädettävä himmenninaukko, hammastukset Follow Focus -järjestelmää varten, sekä tarkennusetäisyys- ja aukkoarvo-skaalat molemmilla puolilla objektiivia. Objektiivit ovat ”aitoja” makro-objektiiveja 1:1 suurennussuhteella.

Rakenne

Objektiivi on suunniteltu täydelle kennolle, mutta se toimii myös pienempien kennojen kanssa ja tulee saataville useille kiinnityksille, esimerkiksi MFT.

ED-lasia käyttämällä saavutetaan totuttu Samyang-laatu erinomaisella piirrolla. Myös objektiivin väritoisto vastaa muita Samyang-objektiiveja, jonka ansiosta eri polttoväleillä otettujen elokuvien leikkaaminen on helppoa.

Objektiivi tulee saataville seuraaville kiinnityksille: Canon EOS, Canon M, Nikon, Pentax K, Sony A, Sony E, Fuji X, Samsung NX, Four Thirds ja Micro Four Thirds

Hinta ja saatavuus

Objektiivien toimitukset alkavat huhtikuun lopulla ja ne tulevat maksamaan seuraavasti:

Samyang V-DSLR 100mm Macro T3.1, hinta noin 540,00 euroa.

Samyang DSLR 100mm F2.8 Macro, hinta noin 485,00 euroa.

Samyang DSLR 100mm F2.8 Macro Nikon AE, hinta noin 520,00 euroa.

Lisätietoja: info@focusnordic.fi

Focus Nordic on pohjoismaiden suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Panasonic, Ricoh/Pentax, Joby, Jobo, Lowepro, Transcend, Steiner, Kowa, Hähnel, Lumiquest, Tamron, Samyang, Zeiss, Velbon, Kenko, Nissin, Metz, MyMyk ja Lensbaby. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus nimellä.


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen