2016-02-05 10:00Lehdistötiedote

Samyang julkaisee kaksi uutta video-objektiivia ammattilaisille.

null

Jo julkaistessaan kolme XEEN-objektiivia viime vuonna, lupasi Samyang laajentaa sarjaa heti vuoden 2016 alkupuolella. Nyt julkaistavien uutuuksien 14mm T3.1 ja 35mm T1.5 myötä XEEN-tuoteperhe kasvaa viiteen objektiiviin.

XEEN-sarja

Kahden uuden polttovälin myötä XEEN-sarjalla saadaan helpommin katettua videotuotannon objektiivitarpeet. Sarjan kaikki objektiivit ovat samankokoisia, niiden värintoisto yhtenäistä ja esimerkiksi Follow Focus -hammastukset ovat samoilla etäisyyksillä. Näiden ominaisuuksien ansiosta polttovälin vaihtaminen kuvatessa on erittäin nopeaa. Uudet polttovälit täydentävät XEEN-sarjan lähes täydelliseksi; XEEN 14mm T3.1, XEEN 24mm T1.5, XEEN 35mm T1.5, XEEN 50mm T1.5 sekä 85mm T1.5. Vuoden 2016 aikana sarjaan julkaistaan kuitenkin vielä yksi uusi polttoväli!

Rakenne

XEEN-objektiivien suunnittelussa on erityisesti kiinnitetty huomiota käytettävyyteen videokuvaamisessa ja niiden optinen laatu on suunniteltu toimimaan hyvin myös heikommassa valossa. Kaikissa XEEN-objektiiveissa on täydellisen pyöreä himmenninaukko, joka tuottaa kauniin elokuvamaisen bokehin. Edelliset kolme mallia ovat saaneet erittäin hyvän vastaanoton markkinoilla ja uusien objektiivien odotukset ovatkin todella korkealla.

Hinta ja saatavuus

Uusien XEEN-objektiivien toimitukset alkavat maaliskuussa ja ne tulevat maksamaan seuraavasti.

XEEN 14mm T3.1, Hinta noin 2000 euroa.

XEEN 35mm T1.5, Hinta noin 2000 euroa.

Lisätietoja: info@focusnordic.fi

Focus Nordic on pohjoismaiden suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Nissin, Metz, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja MyMyk. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen