2020-05-29 10:00Lehdistötiedote

Samyang AF 85mm F1.4 RF, täydellinen valinta Canonille

Uusi vuoden odotetuimmista kameroista, Canon R5, on aivan nurkan takana. Samyang julkaisee täydellisen kumppanin tälle kameralle, uuden Samyang AF 85mm F1.4 RF -objektiivin.

Tämä uusi objektiivi tarjoaa kauniin bokehin, erinomaisen kuvanlaadun ja luotettavan automaattitarkennuksen. Yhdessä hiljattain lanseeratun AF 14mm F2.8 RF -objektiivin kanssa, uusi Samyang AF 85mm F1.4 RF tuo kokonaan uusia vaihtoehtoja Canon EOS R -kameran käyttäjille. 85 mm:n polttoväli on monipuolisin polttoväli muotokuvien valokuvaamiseen, ja se antaa valokuvaajalle mahdollisuuden luoda upeita kuvia upeilla yksityiskohdilla.

Vaikuttava optiikka

AF 85 mm F1.4 RF:ssä on yhteensä 11 elementtiä 8 ryhmässä, joista 4 on erittäin korkeataittoista (HR) linssiä ja yksi on matalahajontainen (ED) linssi, joiden tarkoituksena on luoda vaikuttava kuvanlaatu kulmasta kulmaan. Tämä loistava optinen rakenne yhdessä 9 himmenninlehden kanssa tuottavat luonnollisen, pyöreän bokehin, jolla on fantastinen taustan sumennus. Se mahdollistaa lyhyen syväterävyyden, joka pehmeästi sumentaa taustaa ja korostaa kohteen tarinaa.

85 mm:n polttoväli yhdistettynä suureen F1.4:n maksimiaukkoon antaa valokuvaajille mahdollisuuden saavuttaa dramaattisen matala terävyysalue. Pakollinen jokaiselle hää- ja muotokuvavalokuvaajalle tänä kesänä!

Loistavan optiikkarakenteen lisäksi Samyang on varustanut objektiivin DLSM (Dual Linear Sonic Motor) -tarkennusmoottorilla, joka tarjoaa hiljaisen ja tehokkaan automaattitarkennuksen. Tämä tekee objektiivista loistavan sekä valo- että videokuvaajille. Säänsuojaus suojaa objektiivia pölyltä, sateelta ja lumelta ja mahdollistaa upeiden kuvien ottamisen huonoissakin olosuhteissa.

Linssi on saatavilla heinäkuussa 2020 ja sen suositeltu myyntihinta on 639,00 euroa.

 

Lisätietoja saadaksesi ota yhteyttä osoitteeseen info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Kevyt ja kompakti rakenne
  • 9 himmentimen lehteä antavat luonnollisen pyöreän bokehin
  • DLSM (Dual Linear Sonic Motor) -tarkennusmoottori antaa hiljaisen ja luotettavan automaattitarkennuksen
  • Erinomainen objektiivi sekä valo- että videokuvaajille
  • Sääsuojattu


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Lowepro, Ricoh/Pentax, Sirui, Joby, Kowa, Saramonic, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Rotolight, Kenko, Lume Cube, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, PRO-mounts, Feelworld, Azden, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen