2022-02-02 10:30Lehdistötiedote

Ricohin uusi, kaiken tallentava, kamera

Uusi Ricoh Theta X on edistyksellinen malli, jossa keskitytään käyttäjäkokemukseen sekä tallennettaessa että jaettaessa teräväpiirtokuvia 360°-tilasta. Uudessa Theta X:ssä on useita uusia ominaisuuksia, kuten 2,25 tuuman kosketusnäyttö, vaihdettava akku ja Micro SD -korttipaikka.

Kaksi vuotta sitten digitaalinen maailma näytti hieman erilaiselta. Kysyntä suoratoisto- ja muille vuorovaikutusta lisääville digitaalisille ratkaisuille kasvaa päivä päivältä. Yksi digitaalisista ratkaisuista on 360-asteen sisältö, joka on tunkeutunut yritysmaailmaan tärkeänä välineenä myyntitoiminnan parantamisessa ja liiketoiminnan tehokkuuden lisäämisessä. Tämä toteutuu erityisesti kiinteistöjen ja autojen edistyksellisessä etäkatselussa tai rakennustyömaiden edistymisen tallentamisessa ja hallinnassa.

Uuden Theta X:n myötä Ricoh esittelee uuden kameran, joka on helppokäyttöinen, ja jolla voi tuottaa upeita 360°-kuvia, joita on helppo jakaa kaikkien kanssa.

Theta X:n CMOS-kuvakennot, pääprosessori ja objektiivin rakenne on päivitetty. Se on Ricoh Thetan ensimmäinen kamera, joka tukee 5,7K-videoita 30 kuvaa sekunnissa. Kamera tukee myös 4K-videoita 60 kuvan sekuntinopeudella, mikä tarjoaa variaatioita kuvaamiseen. Myös kuvanvakainta on parannettu ja se nostaa merkittävästi videon laatua ja tarjoaa todella sulavaa videokuvaa.

Uuden, noin 48 megapikselin kennon ansiosta on nyt mahdollista ottaa korkearesoluutioisia 360-asteen valokuvia, joiden enimmäiskoko on noin 60 megapikseliä.

Uuden 2,25 tuuman kosketusnäytön ansiosta Theta X:ää on paljon helpompi käyttää erillisenä kamerana kuin aiempia malleja, koska sitä ei enää tarvitse käyttää yhdessä älypuhelimen kanssa. Näytön avulla voit helposti navigoida kameran valikkojärjestelmässä tai käyttää sitä laukaisunappina.

Kameran virtalähteenä on uusi ulkoinen vaihdettava akku, ja se voi saada virtaa myös varavirtalähteestä USB-C-liitännän kautta.

Theta X on jatkoa Theta V:lle ja Theta Z1:lle ja siinä käytetään Android-pohjaista käyttöjärjestelmää, jonka avulla kolmannen osapuolen kehittäjät voivat luoda ja julkaista sovelluksia (lisäosia) kameran toimintojen laajentamiseksi.

 

Hinnoittelu ja toimitus

Uuden kameran toimitukset alkavat maaliskuussa 2022 ja sen suositeltu myyntihinta on 1090,00 euroa.

 

Lisätietoja saadaksesi ota yhteyttä osoitteeseen: info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät ominaisuudet

  • 2,25 tuuman kosketusnäyttö.
  • Vaihdettavissa oleva akku.
  • 46 Gt:n sisäinen muisti ja MicroSD-muistikorttipaikka
  • Sujuva 360°:n videokuvaus 5,7K:n tarkkuudella ja parannetulla kuvanvakautuksella.
  • 360° valokuvat, joiden teräväpiirtotarkkuus vastaa jopa noin 60 megapikseliä
  • Yhteyttä älypuhelimeen on parannettu.


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Ricoh/Pentax, Sirui, Kowa, Saramonic, Think Tank, Gomatic, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Rotolight, Kenko, Lume Cube, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen