2019-11-20 09:00Lehdistötiedote

Ricoh Theta SC-2: Lähtölaukaus 360-kuvaukseen

Uusi RICOH THETA SC-2 on helppokäyttöinen 360° kamera, joka tutustuttaa omistajansa uudenlaisen valokuvauksen maailmaan sosiaalisessa mediassa.

 

Koska maailma ei ole neliskanttinen, ei valokuvien ja videoidenkaan tarvitse olla. Aina ensimmäisen 360 asteen kameran julkaisusta vuonna 2013, Ricoh on toimittanut markkinoille suosituimpia 360° kameroita. 360° kuvauksen jatkuvasti kasvavan suosion siivittämänä Ricoh tuo nyt markkinoille päivitetyn mallin suositusta Ricoh Theta SC 360° kamerasta.

 

Uusi Ricoh Theta SC-2 tuo 360° kuvauksen kaikkien ulottuville taskuun mahtuvalla 4K-videokameralla joka osaa tuottaa sosiaaliseen mediaan soveltuvia otoksia napinpainalluksella.

 

Ricoh Theta SC-2 omaa valikoiman kuvausmoodeja, kuten Kasvokuvaustilan, joka tunnistaa ihmiskasvot ja käyttää niihin automaattisesti ihoa pehmentävää jälkikäsittelyä, ja Yökuvaustilan, joka vähentää kohinaa ISO-herkkyyden kasvaessa hämärällä kuvattaesssa. Lisäksi kamera toimii hyvin videobloggauskamerana ja yhdistyy kätevästi älypuhelimeen tai langattomaan lähiverkkoon etäkuvausta varten.

 

Erinomainen valinta sosiaaliseen mediaan paljon kuvaaville ja ensimmäiseksi 360° kameraksi uuteen teknologiaan tutustuville.

 

Hinta ja saatavuus:

Ricoh Theta SC-2 tulee saataville joulukuussa

Ohjehinta: 299,00 €

 

 

Ominaisuudet

  • Kuvaa 4K videoa 30 fps nopeudella
  • Uusia kuvausmoodeja
  • Saatavilla neljässä värissä (pinkki, sininen, beige, valkoinen)
  • Sovellus 360° kuvien ja videoiden editointiin
  • Soveltuu livebloggaukseen ja videobloggaukseen
  • Helppokäyttöinen
  • Parannettu kuvasensori ja kuvaprosessori

 

 

Focus Nordic -tuotenumerot:

113481 - RICOH THETA SC2 WHITE

113482 - RICOH THETA SC2 PINK

113483 - RICOH THETA SC2 BEIGE

113484 - RICOH THETA SC2 BLUE

 

 

Lisätietoa: info@focusnordic.fi


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Zhiyun, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.