2020-04-28 09:00Lehdistötiedote

RGBWW-putkivalo modernin tarinankertojan vaatimuksiin

Nanlite Pavotube RGBWW-putkivalo videokuvaukseenNanlite Pavotube RGBWW-putkivalo videokuvaukseen

Yksi viime vuoden hypetetyin valaisutuote on ollut NanLiten PavoTube, voimakas ja jännittävä RGBWW LED-putkivalo. Pienikokoinen, monipuolinen ja tehokas putkivalo sisällöntuottajille, joka on täynnä luovia tehosteita ja on lisäksi erittäin helppo käyttää. Nyt on tullut aika uudelle perheenjäsenelle PavoTube-tuotesarjassa.

NanLiten PavoTube II 6C RGBWW LED-putkivalaisin on aivan uudenlainen LED-valo, joka on suunniteltu olemaan pienempi ja joustavampi, jotta se mahtuisi aina kameralaukkuusi.

Pienen koon ja molemmissa päissä olevien magneettien avulla PavoTube II 6C -putkivaloa voidaan käyttää missä tahansa! Se on ihanteellinen käytettäväksi studiossa ja paikan päällä tapahtuvaa kuvaamista varten. LED-valoa voidaan käyttää sisäänrakennetulla litium-ioniakulla, joka kestää yli tunnin valaisua täydellä teholla tai lisävarusteena saatavalla verkkovirta-adapterilla.

Ainutlaatuisen suunnittelun ansiosta voit sijoittaa PavoTube II 6C -valaisimen nopeasti mihin tahansa saadaksesi tasaisen pehmeän valon. Molemmissa päissä olevien standardien kamerakiinnitysten (1/4''-20) avulla voit yhdistää PavoTube-laitteen kaikkiin nykyaikaisiin valokuvaus ja videokuvauslaitteisiin ja -varusteisiin.

PavoTube II 6C -valossa on erinomainen värintoisto (CRI 95 ja TLCI 97). Se tarjoaa täydellisen värien toistokyvyn laajalla värilämpötilalla välillä 2700K-7500K edistyksellisillä vihreän ja magentan säädöillä CCT-tilassa, ja valittavana yli 36000 staattista vaaleaa väriä HSI-tilassa. Lisäksi 15 erilaista esiohjemoitua erikoistehostetta lisää entisestään luovia valintojasi.

PavoTube II 6C on saatavana kesäkuusta alkaen ja suositushinta on 109,00 euroa.

Lisätietoja info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Akkukäyttöinen RGBWW-putkivalo videokuvaukseen
  • Kompakti ja ohut muotoilu
  • Värilämpötila 2700K-7500K
  • CRI 95 ja TLCI 97
  • 15 esiohjelmoitua tehostetta


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen