2014-04-10 12:30Lehdistötiedote

Polaroid on jälleen muodissa

null

Instant-valokuvauksessa on aina ollut kyse luovuudesta ja omien ystävien, sekä itsensä kuvaamisesta. Siksi ei ole ihme, että instant-valokuvaaminen on kokenut renessanssin selfie-aikakaudella. Välittömästi valokuvaa tuottavien kameroiden kysyntä kasvaa nopeasti ja vastatakseen kasvaneeseen kysyntään on Polaroid päättänyt laajentaa jakeluverkostoaan. Polaroid on valinnut Focus Nordicin, pohjoismaiden suurimman valokuvausalan maahantuojan, suoratulostustuotteidensa jakelijaksi yksinoikeudella.

”Polaroid-kamera on yksi trendikkäimmistä asioista juuri nyt”, sanoo Juha Korteniemi, Polaroidia maahantuovalta Focus Nordicilta. ”Saimme tuskin ensimmäisiä kameroita varastoomme, kun meillä oli jo runsaasti tilauksia asiakkailtamme. Polaroidin avulla meillä on mahdollisuus myös laajentaa asiakaskuntaamme täysin uusille aloille.”

Kamerat

Valikoima sisältää analogisen ja kaksi digitaalista kameramallia. Markkinoiden kuumin, analoginen malli, on saatavina neljässä eri värissä, mustana, sinisenä, violettina ja punaisena.

Hinta ja saatavuus

Tuotteet ovat saatavilla kaupoista välittömistä ja niiden hinnat ovat seuraavat:

Kamerat

Polaroid instant analog camera PIC300, hinta noin 99 euroa.

Polaroid instant digital camera Z-2300, hinta noin 230 euroa.

Polaroid instant digital camera Z-340, hinta noin 290 euroa.


Media

Polaroid Pic300:

Polaroid instant film media 2x3” (5,3x8,6cm) 10p., hinta noin 12 euroa.

Polaroid instant film 2x3” (5,3x8,6cm) 20p., hinta noin 22 euroa.

Polaroid Z-2300:

Polaroid instant zink media 2x3” (5,1x87,6cm) 30p., hinta noin 19 euroa.

Polaroid instant zink media 2x3” (5,1x87,6cm) 50p., hinta noin 30 euroa.

Polaroid Z-340:

Polaroid instant zink media 3x4” (7,62x10,1cm) 30p., hinta noin 21 euroa.


Polaroid
on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista tuotemerkeistä, jolla on kokemusta instant-valokuvaamisesta jo yli 75 vuoden ajalta.

Lue lisää Polaroidista:

http://www.Polaroid.com.

Lisätietoja: info@focusnordic.fi


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen