2023-11-16 11:00Lehdistötiedote

Pentaxilta uusi veden- ja iskunkestävä kamera

Pentax WG-90Pentax WG-90

Pentax jatkaa suosittujen veden- ja iskunkestävien WG-kompaktikameroidensa kehittämistä uuden WG-90:n myötä. 

Kamerassa on sama kompakti muoto kuin aiemmissa malleissa ja viisinkertainen optinen zoom, joka vastaa 28 mm:stä 140 mm:iin 35 mm:n formaatissa. Dynaamisen zoomausalueen ansiosta kameraa on helppo käyttää maisema- ja vedenalaiskuvauksesta matkakuvaukseen ja muotokuviin.

Kamerassa on kestävä kuori, jonka ansiosta sitä on helppo pitää kädessä, vaikka sinulla olisi käsineet käsissäsi kylmällä säällä tai veden alla. Ilmatiivis runko on vesitiivis 14 metrin syvyyteen asti jopa kahden tunnin yhtäjaksoisen käytön ajan (IPX 8 -luokka). Se on iskunkestävä 1,6 metrin korkeudesta putoamisen varalta ja iskunkestävä jopa 100 kgf:n painoa vastaan.

Kameran sisällä on taustavalaistu 16,0 megapikselin CMOS-kuvakenno, joka tuottaa kuvia, joiden herkkyys on suuri ja kohina vähäinen. Tehokkaan kuvanvakaimen ansiosta voit helposti kuvata heikossa valaistuksessa tai veden alla.

Aivan kuten aiemmatkin WG-sarjan mallit Pentax WG-90 loistaa makrokuvauksessa 1 cm:n lyhimmällä tarkennusetäisyydellä ja siinä on kuuden LED-makrovalon yksikkö, jonka maksimivalaistusvoimakkuutta on parannettu lähes kaksinkertaiseksi edeltäjäänsä verrattuna. Tämän yksikön avulla kuvaaja voi jopa säätää valaistuksen voimakkuutta viidellä tasolla, mikä parantaa käytettävyyttä lähikuvauksessa.

Kamera on saatavana mustana tai sinisenä.

 

Hinnoittelu ja toimitus

Uuden Pentax WG-90:n toimitukset alkavat tammikuussa 2024.

Suositeltava myyntihinta on:

Pentax WG-90 - 399,00 euroa

 

Lisätietoja saat osoitteesta info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät tekniset tiedot

  • 28–140 mm zoom-objektiivi (kinovastaavuus)
  • Vesitiivis 14 metrin syvyyteen saakka
  • Makrotoiminto digitaalisella mikroskooppitoiminnolla 1 cm:n kuvausetäisyydellä
  • Kuusi LED-valoa makrokuvaukseen
  • Mukana makroteline
  • Vedenalainen tila, joka kompensoi kontrastin heikkenemistä
  • Kasvontunnistus jopa 32 kasvolle


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Angelbird, Atomos, B&W Outdoor Cases, Boundary Supply, Celestron, Chasing, Datavideo, Delkin, Feelworld, Gomatic, Hähnel, Hobolite, Hollyland, Ilford, JOBO, Kenko, Kowa, Kupo Grip, Ledgo, Lensbaby, Lenspen, Lexar, Nanlite, Nanlux, Nisi, Nissin, Orca, OWC, Panasonic, Peak Design, Polaroid, Rhino, Ricoh/Pentax, Samyang, Saramonic, Seetec, Sirui, SmallRig, Tamron, Think Tank, Trancend, Velbon, Yololiv, Zeiss ja Zhiyun. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.