2013-01-15 10:00Lehdistötiedote

Paranna puhelimella otettujen kuvien ja videoiden laatua Joby GripTightin avulla.

null

Joby tuo markkinoille kolme erilaista iPhone®, Android ja muille älypuhelimille tarkoitettua jalustainnovaatiota.

Suosituista Gorillapod-jalustoistaan tunnettu Joby tuo markkinoille uuden GripTight -jalustasarjan. Sarjan tuotteet on tarkoitettu älypuhelimille kuten esim. iPhone® 5, Samsung Galaxy S® III ja Nokia Lumia 920. Niitä voidaan käyttää älypuhelimissa joko suojakuorten kanssa tai ilman.

Sen lisäksi että GripTightin avulla saadaan otettua laadukkaampia kuvia ja videoita, niin se toimii myös kätevänä telineenä esim. Skype-puheluissa tai videoita katseltaessa.

”Nykyaikana otetaan kokoajan enemmän ja enemmän kuvia ja videoita juuri älypuhelimilla, sillä ne kulkevat lähes joka tilanteessa mukana. Kätevästi mukana kulkeva GripTight-jalusta parantaakin merkittävästi älypuhelinkuvien ja – videoiden laatua”, kertoo Jobyn brand and product marketing director Laura Kawakami.

GripTight Micro Stand on markkinoiden ainoa taskukokoinen älypuhelinjalusta. Jalustan kehys on terästä ja jalka on messinkiseosta. Jalusta on erittäin kestävä ja se kulkeekin mukana vaikka taskussa tai avainnipussa. Kumipäällysteiset jalat pitävät hyvin epätasaisellakin jalustalla ja minikuulapään avulla liikkuvuus on 36 astetta kaikkiin suuntiin.

GripTight GorillaPod Stand on mielenkiintoinen sovellus jo klassikoksi muodostuneesta Gorillapod-jalustasta. Jalustan kiinnityksessä on vain mielikuvitus rajana sillä se voidaan kiinnittää vaikkapa puunrunkoon tai sillankaiteeseen. Täydellinen kumppani esimerkiksi kaupunkilomalle. 

GripTight Mount on monikäyttöinen teline jota voidaan käyttää yhdessä GorillaPodin kanssa, tai yhtälailla yleiskiinnikkeensä ansiosta minkä tahansa muun jalustan kanssa. Täydellinen ratkaisu jo olemassa olevan jalustan kaveriksi.


Hinta ja saatavuus

GripTight – sarjan tuotteet ovat jo saatavilla

GripTight Micro Stand verollinen hinta on noin 30 euroa

GripTight GorillaPod verollinen hinta on noin 30 euroa

GripTight Mount verollinen hinta on noin 16 euroa


Lisätietoja: juha.korteniemi@focusnordic.fi


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen