2023-09-07 12:00Lehdistötiedote

Nanliten uusi edullinen LED-valosarja ammattiominaisuuksilla

Nanlite FC seriesNanlite FC series

Nanlite laajentaa edelleen tuotevalikoimaansa sisällöntuottajille, harraste- ja ammattikuvaajille. Aiemmin valikoimaan on kuulunut ammattilaisille suunnattu Forza-sarja, sekä harrastajille suunniteltu edullinen FS-sarja . Tänään he esittelevät uunituoreen FC-sarjan. Siinä on useita ammattikäyttöön tarkoitettuja ominaisuuksia edullisempaan hintaan. Sarjan ensimmäiset tuotteet ovat Nanlite FC-300B ja 500B, jotka perivät useita toimintoja Forza-sarjan vastaavista tuotteista.

Molemmat LED-valot tuottavat huikean valotehon: FC-300B 37340 lux ja FC-500B 65640 lux (vakioheijastimella 1m päästä, 5600K:n lämpötilassa). COB:n pinta on varustettu lasisuojalla ammattimaisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Molemmissa on laaja värilämpötila-alue 2700K-6500K ja niissä on kaksi sisäänrakennettua tehotilaa. Maksimitehotila varmistaa, että valon kirkkaus on maksimissaan juuri valittua värilämpötilaa varten, jolloin valon suorituskyky on optimaallinen. Constant Output Mode -tilassa taataan tasainen kirkkaus koko CCT-alueella. Molempien LED-valaisimien keskimääräinen CRI/TLCI-arvo on 96/98, mikä tarkoittaa, että valaisimet tarjoavat todentuntuisen värintoiston suurella tarkkuudella.

Kuten muissakin Nanliten valaisimissa, FC-sarjan valaisimissa on Bowens-kiinnitys, jonka avulla voit käyttää Nanliten laajaa valonmuokkaajien valikoimaa, mutta myös kolmannen osapuolen valmistajan valonmuokkaajat on helppo asentaa. Valot on varustettu myös sateenvarjoaukolla.

Valaisimessa on säädettävä tuulettimen ohjausjärjestelmä, josta käyttäjä voi valita neljän tuuletustilan välillä: Smart, Full speed, Low speed ja Off. Smart-tilassa keskimääräinen melutaso on vain 23/27 dBA, mikä sopii erinomaisesti kuvaustilanteisiin, kuten haastatteluihin ja suoriin lähetyksiin. Uusia LED-valaisimia voidaan ohjata joko itse valaisimen sisäänrakennetuilla intuitiivisilla ohjaimilla, DMX/RDM-järjestelmällä tai langattomasti Bluetoothilla, 2,4 GHz:n taajuudella ja Nanlink-sovelluksella.

 

Hinnoittelu ja toimitus

Uusien LED-valojen toimitukset alkavat lokakuussa 2023.

Suositeltavat myyntihinnat ovat:

Nanlite FC-300B – 599,00 euroa

Nanlite FC-500B – 869,00 euroa

 

Lisätietoja saat osoitteesta info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät tekniset tiedot

  • Ammattimaiset ominaisuudet edulliseen hintaan
  • Laaja värilämpötila-alue 2700K-6500K
  • CRI/TLCI-arvo 96/98
  • Firmware-päivitys mahdollista USB-portin kautta
  • Helppo himmennys 0,1:n askelin (vain FC-500B).
  • 12 sisäänrakennettua erikoistehostetta
  • Intuitiiviset, sisäänrakennetut säätimet


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Angelbird, Atomos, B&W Outdoor Cases, Boundary Supply, Celestron, Chasing, Datavideo, Delkin, Feelworld, Gomatic, Hähnel, Hollyland, Ilford, JOBO, Kenko, Kowa, Kupo Grip, Ledgo, Lensbaby, Lenspen, Lexar, Nanlite, Nanlux, Nisi, Nissin, Orca, Panasonic, Peak Design, Polaroid, Rhino, Ricoh/Pentax, Samyang, Saramonic, Seetec, Sirui, SmallRig, Tamron, Think Tank, Trancend, Velbon, Yololiv, Zeiss ja Zhiyun. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.

Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen