2022-05-18 13:00Lehdistötiedote

Nanliten innovatiivinen RGB LED -kohdevalo

Nanlite Forza 60CNanlite Forza 60C

Forza 60 -sarja on ollut Nanliten suuri menestys siitä lähtien, kun se lanseerattiin vuonna 2019. Pieni ja kannettava valaisin, joka sopii sekä kuluttajille että ammattilaisille. Uuden Nanlite Forza 60C:n julkaisun myötä sarja saa tehokkaan ja innovatiivisen päivityksen.

Nanlite on optimoinut valonlähteen jakautumisen ja innovoinut uuden rakenteellisen muotoilun uutta Forza 60C:tä varten. Valaisinpää painaa vain 1,08 kg, mutta tarjoaa silti korkean valaistusvoimakkuuden, kun se yhdistetään heijastimeen (12 810 Lux @ 1m). Eri värien väliset valaistusvoimakkuuserot on poistettu kalibroimalla kunkin LED-komponentin teho.

Forza 60C käyttää innovatiivista kuuden värin RGBLAC-järjestelmää, joka asettaa LED-kohdevalojen rajat entistäkin korkeammalle. Uudessa tekniikassa perinteiseen RGB-valonlähteeseen on integroitu ylimääräiset Lime/Amber/Cyan LED-komponentit. Puutteellisen värispektrin perusongelma on ratkaistu, ja myös lähelle päivänvaloa ulottuva spektri saavutetaan kattavammin kuin mitä RGBWW-valoilla on mahdollista.

Valon värintoisto on erinomainen verrattuna muihin RGB/RGBW/RGBWW-valaisimiin, sillä keskimääräinen CRI/TLCI-pistemäärä on 96/95 ja TM-30 Rf-keskiarvo on 95 ja Rg-keskiarvo on 100. Se saavuttaa erinomaisen tasapainon moitteettoman väritarkkuuden ja erittäin laajan 1800 K - 20000 K:n CCT-alueen välillä ±100 G/M:n säädöllä. Se on myös ensimmäinen Nanlite-valaisin, jolla on laajin valospektri ja väriskaala.

Vastikään kehitetty laitteisto- ja ohjelmistoalusta, joka on rakennettu erityisesti RGBLAC-valojen kanssa työskentelyyn, tarkoittaa, että Forza 60C tarjoaa ammattikäyttöön soveltuvia vaihtoehtoja HSI / RGBW / XY-tiloista värikalibrointia varten. Työnkulun tehokkuutta voidaan lisätä huomattavasti valitsemalla halutut värit joustavammin. Sisäänrakennettu ja 2,4G kattaa yleiset toiminnot, kun taas hienosäätövaatimukset voidaan täyttää sovellus- ja DMX/RDM-ohjauksilla.

Forza 60C:n L-haarukka voidaan yhdistää akkukahvaan, jolloin voit irrottautua kaapeleista, ja sen joustava virtalähdejärjestelmä tukee sekä verkkolaitetta, NPF-akkuja että 14,8 V:n V-mount-akkua, kun sinun on työskenneltävä studion ulkopuolella. Kahden NPF-970-akun avulla Forza 60C:n käyttöaika on noin 1,5 tuntia täydellä teholla.

Forza 60C:ssä on älykäs tuuletin, joka säätää nopeutta ympäristön lämpötilan mukaan. Tuuletin siirtyy automaattisesti nopeaan tilaan korkeissa lämpötiloissa. Tuulettimen nopeus voidaan pitää erittäin alhaisena huoneenlämmössä lämpötilan säätöjärjestelmän avulla. Siksi sitä voidaan käyttää haastatteluun lähietäisyydeltä rajoitetussa tilassa ilman, että tuulettimen melu häiritsee.

Äänetön vaihtoehto on myös mahdollinen sellaisia tilanteita varten, joissa tarvitaan ehdotonta hiljaisuutta, kytkemällä tuuletin pois päältä (maksimiteho on 25 % tuulettimen ollessa pois päältä)

 

Hinta ja toimitus

Uuden Forza 60C:n toimitukset alkavat kesäkuussa 2022 ja sen suositeltu myyntihinta on 829,00 euroa.

Saadaksesi lisätietoja, ota yhteyttä osoitteeseen info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Kuusivärinen RGBLAC-järjestelmä: RGB:n lisäksi Lime/Amber/Cyan LED-komponentit
  • Kevyt valaisinpää, joka painaa vain 1,08 kg, ja jonka valaistusvoimakkuus on jopa 12810 Lux
  • Kalibroitu tehon jakautuminen kullekin LED-komponentille ilman valaistusvoimakkuuden eroja väreissä
  • 1800 K - 20000 K:n CCT-alue ja ±100 G/M:n säätö
  • CRI/TLCI-pisteet keskimäärin 96/95 ja TM-30 Rf keskimäärin 95 / Rg keskimäärin 100
  • FM-kiinnitys, jossa on mahdollisuus integroida Bowens-kiinnitykseen
  • Ammattikäyttöön soveltuvia vaihtoehtoja HSI / RGBW / XY-tiloista värikalibrointia varten
  • AC- ja DC-virtavaihtoehdot sekä akkukahva liikkeellä tapahtuvaa kuvausta varten
  • Älykäs tuuletin, joka mukautuu automaattisesti ympäristön lämpötilaan
  • Useita ohjausmenetelmiä, mukaan lukien sisäiset, 2,4G-, sovellus- ja DMX/RDM-ohjaukset

 

 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Ricoh/Pentax, Sirui, Kowa, Saramonic, Think Tank, Gomatic, Boundary Supply, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Kenko, Lensbaby, Angelbird, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Seetec, Vaxis, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen