2021-11-05 09:00Lehdistötiedote

Nanlite lisää uuden valon Forza-sarjaan

Nanliten uusi Forza 150 on tehokas LED-valo pienessä paketissa. Se on tuote, joka on suunniteltu toimimaan kaikenlaisissa olosuhteissa.

Forza 150 pitää totutusti sisällään ammattimaisen väritarkkuuden, mikä tarkoittaa sitä, että 5600 Kelvinillä CRI-arvo on 96 (color rendering index) ja TLCI-arvo on 98 (television lighting consistency index). Ohjausyksikkö on integroitu lamppuun ja siinä on tukeva L-kiinnike, vähemmän kaapeleita ja suoraviivainen käyttöliittymä.

Sisäänrakennettu Bluetooth ja 2,4 G:n kaksoismoduulit antavat Forza 150:lle langattoman yhteyden suoraan Nanlink-sovelluksen kanssa sekä epäsuorasti Nanlink Boxin kautta. Mikäli tarvitaan kehittyneempiä yhteyksiä, DMX/RDM:n on mahdolllista lisätä 3,5 mm lisävarusteena saatavalla adapterilla. Näiden monipuolisten ohjausominaisuuksien ansiosta käyttäjät suoriutuvat helposti tarkemmista ja hienovaraisemmista valaisuvaatimuksista.

Kevyt, vain 1,36 kg:n painoinen, Forza 150 on helppo kuljettaa ja nopea asentaa tai sijoittaa eri paikkaan kuvauksissa. Kirkkaudesta ei tarvitse tinkiä, sillä se pystyy tuottamaan 27 960 luksia @ 1 m (heijastimella). Tehon, koon ja monipuolisuuden yhdistelmä tekee Forza 150:stä helpon valaisuvaihtoehdon niin pieniin projekteihin kuin suurtuotantoihinkin.Forza 150:ssa on mahdollista käyttää V-kiinnityksellä akkukahvaa, joka mahdollistaa vakaan mobiilivirtalähteen perinteisen verkkovirtaratkaisun lisäksi. Ergonomisesti muotoiltu kahva tarjoaa helpon käsiteltävyyden, mikä lisää tehokkuutta kuvauspaikalla. Forza 150 on luotu luomista varten.

 

Hinta ja toimitus

Uuden LED-valon toimitukset alkavat vuoden 2022 alussa ja sen suositeltu myyntihinta on 589,00 euroa.

 

Lisätietoja saadaksesi ota yhteyttä osoitteeseen: info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • CCT 5600 K
  • CRI 96, TLCI 98
  • L-kiinnike valojalustalle
  • Täysin himmennettävissä 0-100 %
  • DMX/RDM, Bluetooth ja 2,4 G langaton yhteys
  • Valinnainen akkukahva V-kiinnikkeellä
  • Erilaisia valomuokkaimia FM-kiinnityksen ja Bowens-sovittimen avulla
  • Laiteohjelmistopäivitykset USB:n kautta
  • Kannettava, kompakti, kevyt rakenne

 


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Ricoh/Pentax, Sirui, Kowa, Saramonic, Think Tank, Gomatic, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Rotolight, Kenko, Lume Cube, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen