2022-05-04 07:00Lehdistötiedote

Luonnon taikaa Focus Optimum -kiikarien parissa

Focus OptimumFocus Optimum

Yksi myönteinen asia pandemiassa on se, että se on tuonut meidät lähemmäs luontoa. Monille ihmisille luonnossa liikkuminen on tärkeää hyvinvoinnin kannalta. Se on maaginen paikka, jonne me kaikki olemme tervetulleita, jossa voimme levätä, havainnoida ja löytää itsemme.

Kiikari on täydellinen väline sinulle, joka haluat tutustua luontoon ja päästä vielä lähemmäksi sitä.

Pohjoismainen luonto on täynnä seikkailuja, ja siellä on aina jännittäviä asioita löydettävänä ja nähtävänä, jonka takia olemme luoneet Focus Optimumin.

Focus Sport Optics on Focus Nordicin oma kiikarimerkki, joka perustettiin lähes 40 vuotta sitten. Siitä lähtien olemme kehittäneet kiikareita, tähystyskaukoputkia ja etäisyysmittareita pohjoismaiseen ilmapiiriin.

Uusi sarja koostuu neljästä kiikarista ja tähystyskaukoputkesta. Tuotteet ovat kehitetty lintubongareille, ulkoilijoille ja metsästäjille, jotka vaativat parasta mahdollista kuvanlaatua ja todenmukaista värintoistoa.

Focus Optimum 30-60X85 APO ED

Focus Optimum 30-60X85 APO ED on rakennettu alumiini- ja magnesiumseoksesta, joka luo kevyen mutta samalla erittäin kestävän rungon, joka kestää käyttöä kaikissa sääolosuhteissa.

Ylivoimaisen optisen APO-objektiivirakenteen, joka koostuu kaksinkertaisesta ED-objektiivilinssirakenteesta ja yhdestä Fluoridi HD -linssistä, ansiosta Focus Optimum tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun, jossa on veitsenterävät yksityiskohdat ja korkea kontrasti koko näkökentässä. 85 mm:n etulinssissä on edistyksellinen FMC-pinnoite, joka antaa selkeän kuvan myös huonommissa sääolosuhteissa. Tähystyskaukoputkessa on vyötärötarkennusrengas, jonka avulla löydät terävyyden nopeasti riippumatta siitä, sataako tai käytätkö paksuja talvihanskoja.

Focus Optimum 8x32 ED, 10x32 ED, 8x42 ED ja 10X42 ED

Optinen rakenne, joka koostuu yhdestä ED-linssistä sekä dielektrisistä ja vaihepinnoitetuista linsseistä, Focus Optimum -kiikari tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun, jossa on partaveitsenterävät yksityiskohdat ja korkea kontrasti koko näkökentässä.

Linssien kehittynyt optinen pinnoite tuottaa todentuntuisen värintoiston ja näyttää luonnon suuruuden juuri sellaisena kuin se on. Optisen rakenteen ansiosta yksityiskohdat näkyvät myös pimeässä ja haastavassa ympäristössä ja heikentyneessä valo-olosuhteessa.

Ote on vakaa, tasapainoinen ja tuntuu luonnolliselta. Tarkennussäätimessä on juuri oikea vastus, jonka avulla löydät terävyyden nopeasti, vaikka sataisi tai sinulla olisi paksut talvihanskat. Okulaarissa on kierrettävä silmäsuppilo, joka mahdollistaa miellyttävän näkemisen silmälaseilla tai ilman.

Focus Optimumin avulla haluamme, että koet luonnon sellaisena kuin se on. Majesteettinen, parantava ja täynnä seikkailuita, jotka odottavat löytäjäänsä.

Hinnoittelu ja toimitus

Uusien kiikarien ja tähystyskaukoputken toimitukset alkavat toukokuussa 2022 ja niiden suositellut myyntihinnat ovat:

Focus Optimum 30-60X85 APO ED - 1799,00 €

Focus Optimum 8x32 ED - 499,00 €

Focus Optimum 10x32 ED - 499,00 €

Focus Optimum 8x42 ED - 499,00 €

Focus Optimum 10X42 ED - 499,00 €

 

Saadaksesi lisätietoja, ota yhteyttä osoitteeseen info@focusnordic.fi

 

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Sarja koostuu kaukoputkesta ja neljästä kiikarista
  • Ensiluokkainen optinen rakenne
  • Erittäin kestävä runko
  • Veitsenterävät yksityiskohdat ja korkea kontrasti koko näkökentässä
  • Todentuntuinen värintoisto


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Panasonic, Polaroid, Zhiyun, Samyang, Lexar, Ricoh/Pentax, Sirui, Kowa, Saramonic, Think Tank, Gomatic, Boundary Supply, Nisi, Hähnel, Zeiss, Ledgo, Celestron, Nanlite, Velbon, Trancend, Chasing, Kenko, Lensbaby, Angelbird, Delkin, SmallRig, Ilford, Nissin, Hollyland, Seetec, Vaxis, Feelworld, B&W Outdoor Cases, Lenspen ja Orca. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.

Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen