2016-06-03 11:00Lehdistötiedote

Lume Cube, Focus Nordicin uusin ystävä

null

Focus Nordic jatkaa tuotevalikoimansa laajentamista uusilla kuvaus- ja videovarusteilla. Pohjoismaissa ja Baltiassa nyt julkaistava Lume Cube on valoisa tuotemerkki, joka tarjoaa ainutlaatuisia valaistusratkaisuja älypuhelimille, kameroille, action-kameroille ja nelikoptereille.

Kompakti kuutiovalaisin

Valo on kaiken kuvauksen perusta, mutta tätä ennen pienille action-kameroille ja koptereille ei ole ollut saatavilla tarpeeksi pientä ja luovaa ratkaisua. Lume Cube on tähän asiaan pitkään odotettu kompakti vastaus!

Maailman ensimmäinen

Lume Cube on ensimmäinen kaltaisensa tuote. Se mahdollistaa uusia tapoja kuvata paikoissa, jossa se oli aikaisemmin vaikeaa tai mahdotonta.

  • Vedenpitävä 30 metriin
  • Bluetooth-ohjaus Lume Cube -älypuhelinsovelluksen kautta (iOS, Android)
  • Sisäänrakennettu optinen sensori, jota voidaan ohjata muilla salamalaitteilla – voidaan käyttää lisäsalamana älypuhelimessa
  • Yhteensopiva DJI Phantom -koptereiden kanssa
  • Valon voimakkuus säädettävissä 0 – 1500 lumenin välillä
  • Värilämpötila 6000K
  • Yli 30 min käyttöaika täydellä teholla
  • Latautuu tunnissa
  • Valaisukulma 60°

Hinta ja saatavuus

Lume Cubea on saatavilla kolmea väriä; harmaa, hopea ja musta. Niitä on myös mahdollista saada monipuolisina paketteina, kuten kahden tai neljän pakkauksissa, unohtamatta lisävarusteita GoProlle, koptereille ja älypuhelimille. Lume Cuben toimitukset alkavat kesäkuussa 2016.

Lume Cube hinta noin 120 euroa.

Lisätietoa: info@focusnordic.fi

Focus Nordic on pohjoismaiden suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Nissin, Metz, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja MyMyk. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen