2013-04-02 10:00Lehdistötiedote

Loweprolta vielä yksi uutuus sporttireppujen sarjaan

null

Lowepro on julkaissut jo useita sporttisia kuvausreppuja ja sarjan uusin tulokas lanseerataan juuri sopivasti näin kevään kynnyksellä. Tällä kertaa kyseessä on 30L:n kuvausreppu, joka on suunniteltu sekä ammattilaisten että vaativien harrastajien tarpeita silmällä pitäen.  

Muiden sporttisten kuvausvarusteiden lailla tämäkin reppu on erittäin kevyt ja se sopii malliltaan hyvin erilaisiin aktiviteetteihin, kuten pyöräilyyn, lasketteluun ja vuorikiipeilyyn. Liikkuva kuvaaja varmasti arvostaa myös ominaisuutta, jossa kameraan on helppo päästä käsiksi ilman, että reppua tarvitsee laskea pois selästä. Näin kamera on hetkessä kuvausvalmiudessa eikä yksikään hetki jää tallentamatta.

Repussa on ”Ultra-Cinch Chamber” –tilaratkaisu, joka pitää kameran aloillaan repussa myös rankemmassakin menossa. Koko kameraosasto voidaan myös tarvittaessa irrottaa repusta. Tämä isoinkin reppu on luonnollisesti varustettu Lowepron omalla sisäänrakennetulla AW-sääsuojalla.

”Kun ensimmäinen Photo Sport –sarjan laukku julkaistiin 2011, niin se sai heti osakseen paljon huomiota, mutta samalla kyseltiin myös suuremman laukun perään. Nyt odotettu koko vihdoin saadaan markkinoille”, kertoo Juha Korteniemi Loweprota maahantuovalta Focus Nordicilta.

 

30 litraa pehmustettua säilytystilaa

Suuresta 30L:n tilavuudestaan huolimatta reppu painaa ainoastaan 1,7 kiloa ja sinne mahtuu suurempi järjestelmäkamera akkukahvalla ja 70-200mm F/2,8 objektiivillä, laturi, salama sekä tarvikkeet. Reppuun mahtuu myös 2L:n juomasäiliö (ei sisälly hintaan) ja siinä on kiinnitysmahdollisuus vaellussauvoille sekä pikkutaskuja pientavaroita varten.


Erityishuomio kantomukavuudessa

Säädettävien viilekkeiden ansiosta kaiken kokoisille henkilöille löytyy aina parhaat mahdolliset kanto-ominaisuudet. 


Hinta ja saatavuus

Photo Sport 30 L AW saapuu jälleenmyyjien valikoimiin huhtikuun aikana ja
sen hinta on 249€.


Lisätietoja: info@focusnordic.fi


Tietoa Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Tamron, Lowepro, Ricoh/Pentax, Panasonic, Lexar, Transcend, Samyang, Zeiss, Sirui, Velbon, Polaroid, Nissin, Rotolight, Joby, Steiner, Kowa, Hähnel, Jobo, Kenko ja Saramonic. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Kontaktit

Teemu Salminen
Teemu Salminen